Ares beslenme alanında bir eksiklik varmı sence Koloniye sorun olmaması için soruyorum var ise DüzeltiyimEndişelenecek bir şey yok. Nemi ayarlamak için yapıyor olabilirler veya yuva girişini kendinelerine uygun düzeltiyor olabilirler.
Birde sanki keşfetmiyorlar sadece 1 işçim çıkıyor o da kumla ilgileniyor Şekerli suyu yada bıraktığım yemi keşfederlermi ?Endişelenecek bir şey yok. Nemi ayarlamak için yapıyor olabilirler veya yuva girişini kendinelerine uygun düzeltiyor olabilirler.
Ben oldukça beğendim, gözüme hitap ediyor açıkçası.Ares beslenme alanında bir eksiklik varmı sence Koloniye sorun olmaması için soruyorum var ise Düzeltiyim
5-6 işçi var gibi duruyor. Normaldir bu durumda çıkmamaları. Bir süre daha tüpte bakıp öyle outworld takabilirsinizBirde sanki keşfetmiyorlar sadece 1 işçim çıkıyor o da kumla ilgileniyor Şekerli suyu yada bıraktığım yemi keşfederlermi ?
Antstoreturkeyden mi aldin sulukda ordan baya güzelmiş bende alirim bi araDün akşam yaptığım besleme alanından sonra Bir göz atmak İçin aldım ve tüpün giriş çıkış kısmına 1 işçimin kumdan parçalar alıp tüpe koyduğunu gördüm sebebi sizce nedir Componotus sp. Kolonim.
Ekli dosyayı görüntüle 18551
5 tane pupa var en fazla 3 güne çıkarlar 7 işçi var 10 olucaktır bir iki güne tüpte bakarım ama Besleme alanı boş kalırsa Felan kirlenip tozlanır mite sorunu yaşamamak için beklicem olmadı dediğini yaparım ares çok teşekkür ederimBen oldukça beğendim, gözüme hitap ediyor açıkçası.
5-6 işçi var gibi duruyor. Normaldir bu durumda çıkmamaları. Bir süre daha tüpte bakıp öyle outworld takabilirsiniz