Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi karıncam ışığa duyarsız, flaş tutmama rağmen rahatsız olmayıp tüp değiştirmiyor. Sizce sebebi nedir ?
Cinsi nedir? Tüpü titretebilirsiniz transfer olması için abartmamak şartıyla.Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi karıncam ışığa duyarsız, flaş tutmama rağmen rahatsız olmayıp tüp değiştirmiyor. Sizce sebebi nedir ?
Her karınca aynı seviyede görmez, o yüzden rahatsız olmaması normal.Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi karıncam ışığa duyarsız, flaş tutmama rağmen rahatsız olmayıp tüp değiştirmiyor. Sizce sebebi nedir ?
messor cinsi sorun şu aslında diğer tüpe keşif için gidip geliyor ordaki suya bakıyor fakat ışığa tepkisizCinsi nedir? Tüpü titretebilirsiniz transfer olması için abartmamak şartıyla.
ışığa tepkisiz ondan dolayı kör mü diye sorayım dedim transfre şuanlık önemsizBazen transfer süreçleri uzun sürebiliyor biraz daha beklemeni öneririm.
messor cinsi sorun şu aslında diğer tüpe keşif için gidip geliyor ordaki suya bakıyor fakat ışığa tepkisiz
ışığa tepkisiz ondan dolayı kör mü diye sorayım dedim transfre şuanlık önemsiz
evetDiyer tüp coverlımı?
Birde cover yerine tamemen ışık alamıyacağı bir şey sararak transfer etmeyi dene.
Messorlar çok iyi görmez zaten birde ayni cins olsa bile kraliçelerin stres toleransı değişken oluyor hepsinin ayrı kişilikleri var diyebilirim.messor cinsi sorun şu aslında diğer tüpe keşif için gidip geliyor ordaki suya bakıyor fakat ışığa tepkisiz
ışığa tepkisiz ondan dolayı kör mü diye sorayım dedim transfre şuanlık önemsiz
bu cevap içimi rahatlattı sağolunMessorlar çok iyi görmez zaten birde ayni cins olsa bile kraliçelerin stres toleransı değişken oluyor hepsinin ayrı kişilikleri var diyebilirim.
Zaten nerdeyse tek yaptığı şey üremek.Hocam kör olsa ne olacak, zaten işlevin büyük kısmı antenler de. Dert etmeyin, problem yok.