Çok strese sokuyor olabilirsin, haftada 1 bak. Yumurtaları varsa 1 ay hiç bakma.Karıncam yaklaşık 1 aydır yumurtalarını yiyor sanırım tam anlıyamadım,yumurtluyor ama büyümüyor yumurtalar nerde hata yapıyorum yardımcı olur musunuz yeniyim
3-4 günde 1 bakıyorumKaç günde bir bakıyorsunuz?
Beslemeden kastınız ne mesela ben bi formda yanılmıyorsam işçiler çıkasıya kadar sadece suyla besleme yapın gibi okumuştum sizin öneriniz nedirBu tür çok stresli zaten. Diğer Camponotus'lardan daha stresli. Çok hassas olmanız gerekiyor. Bence bir kez beslemesini yapıp bir buçuk ay kadar hiç bakmayın.
işçisi çıkana kadar tüp içindeki karıncaya hiç dokunmaman lazım ancak arkadaşın dediği doğru birşey. Eğer strese girip enerjisini harcadıysa besine ihtiyaç duyacaktır.Beslemeden kastınız ne mesela ben bi formda yanılmıyorsam işçiler çıkasıya kadar sadece suyla besleme yapın gibi okumuştum sizin öneriniz nedir
Un kurdun varsa kraliçenin yarısı boyutunda ver, yoksa şekerli su verebilirsin.Beslemeden kastınız ne mesela ben bi formda yanılmıyorsam işçiler çıkasıya kadar sadece suyla besleme yapın gibi okumuştum sizin öneriniz nedir