Karıncam kolonisini kuramıyor

Holexia

Yumurta
Üye
Selamlar. Karıncam yaklaşık 1 aydır yumurtalarını yiyor sanırım tam anlıyamadım,yumurtluyor ama büyümüyor yumurtalar nerde hata yapıyorum yardımcı olur musunuz yeniyim:)

Ekli dosyalar

• IMG_2337.jpeg
    IMG_2337.jpeg
    45.7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_2335.jpeg
    IMG_2335.jpeg
    53.9 KB · Görüntüleme: 12
Moderatör tarafında düzenlendi:

Arasbalci

Yumurta
Üye
Kaç günde bir bakıyorsunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Karıncam yaklaşık 1 aydır yumurtalarını yiyor sanırım tam anlıyamadım,yumurtluyor ama büyümüyor yumurtalar nerde hata yapıyorum yardımcı olur musunuz yeniyim:)
Çok strese sokuyor olabilirsin, haftada 1 bak. Yumurtaları varsa 1 ay hiç bakma.

Atreides

Pupa
Yardımsever
Üye
Bu tür çok stresli zaten. Diğer Camponotus'lardan daha stresli. Çok hassas olmanız gerekiyor. Bence bir kez beslemesini yapıp bir buçuk ay kadar hiç bakmayın.

Holexia

Yumurta
Üye
Bu tür çok stresli zaten. Diğer Camponotus'lardan daha stresli. Çok hassas olmanız gerekiyor. Bence bir kez beslemesini yapıp bir buçuk ay kadar hiç bakmayın.
Beslemeden kastınız ne mesela ben bi formda yanılmıyorsam işçiler çıkasıya kadar sadece suyla besleme yapın gibi okumuştum sizin öneriniz nedir

BeyDiesT

Nanitik
Üye
Beslemeden kastınız ne mesela ben bi formda yanılmıyorsam işçiler çıkasıya kadar sadece suyla besleme yapın gibi okumuştum sizin öneriniz nedir
işçisi çıkana kadar tüp içindeki karıncaya hiç dokunmaman lazım ancak arkadaşın dediği doğru birşey. Eğer strese girip enerjisini harcadıysa besine ihtiyaç duyacaktır.

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Un kurdun varsa kraliçenin yarısı boyutunda ver, yoksa şekerli su verebilirsin.