Karıncam Kanatlarını Dökmeden Yumurtladı

Kamil

Yumurta
Üye
Bi kaç gün önce karınca buldum bahçede kanatlı lasius türüymüş herhalde biraz araştırdımda 1 haftadan fazla oldu kanatlarını dökmedi ama yumurtladı galiba beyaz beyaz nokta gibi. Şeyler var daha yeni hobi edindim internetten bakıyorum ordada yazmıyor karınca kanatlarını dökmedi ama yumurtladı bilgisi olan yazabilirmi fotoğrafları alttaIMG_20220901_230858_992.jpgIMG_20220901_230815_038.jpg

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Prens yumurtasıda olabilir normal bir işçi yumurtasıda mesela benim kanat dökmeden işçi çıkaran lasius ve tetra kraliçelerim var
Yani kanat dökme zorunlu bir eylem değil

Kamil

Yumurta
Üye
Eyw kanka ben bunun prens ya da kraliçe olduğunu nerden anlıcam peki

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Eyw kanka ben bunun prens ya da kraliçe olduğunu nerden anlıcam peki
Prens değil elinizdeki prenses kraliçe olup olmadığını anlamak için yumurtaların çıkmasını bekleyeceksiniz kraliçeyse yumurtalardan işçi çıkacak kraliçe değilse büyük ihtimalle yumurtalar gelişim göstermiyecek veya yumurtalardan prens çıkacak

Kamil

Yumurta
Üye
Prens değil elinizdeki prenses kraliçe olup olmadığını anlamak için yumurtaların çıkmasını bekleyeceksiniz kraliçeyse yumurtalardan işçi çıkacak kraliçe değilse büyük ihtimalle yumurtalar gelişim göstermiyecek veya yumurtalardan prens çıkacak
Yeni başladım ya çok bilmiom kusura bakma bişi daha sorucam yumurtalardan prens çıkarsa kanatlı olıcak dimi

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Yeni başladım ya çok bilmiom kusura bakma bişi daha sorucam yumurtalardan prens çıkarsa kanatlı olıcak dimi
Evet prens yumurtasıysa çıkanlar kanatlı prensler olucaktır ama prens yumurtasıysa dademinde dediğim gibi yumurtalarda gelişim olacağını sanmıyorum yapabileceğiniz tek şey beklemek