Sadece kraliçenin transfer olması çok zor, zaten koloniler bile çok yavaş transfer oluyorlar bazen hiç olmuyorlar bile. En sağlıklı ve hızlı yöntem; dikkatlice, kraliçeye zarar vermeden manuel olarak aktarmanız olacaktır.Karıncam diğer tüpe gitmiyor ne yapmam lazım. Bayadır dolanıyor ama gitmiyor.
Çubukla ittirdiğimde hemen pamuğa koşuyor şuan odadaki ışığı kapatıp hafif ışık tuttum. Ama çok stres oldu galiba ölme riski varmıSadece kraliçenin transfer olması çok zor, zaten koloniler bile çok yavaş transfer oluyorlar bazen hiç olmuyorlar bile. En sağlıklı ve hızlı yöntem; dikkatlice, kraliçeye zarar vermeden manuel olarak aktarmanız olacaktır.
Ney ile zararsız bir aktarım yapabilirim?Sadece kraliçenin transfer olması çok zor, zaten koloniler bile çok yavaş transfer oluyorlar bazen hiç olmuyorlar bile. En sağlıklı ve hızlı yöntem; dikkatlice, kraliçeye zarar vermeden manuel olarak aktarmanız olacaktır.
Elinizde yapabilirsiniz o kadarda narin canlılar değiller.Çubukla ittirdiğimde hemen pamuğa koşuyor şuan odadaki ışığı kapatıp hafif ışık tuttum. Ama çok stres oldu galiba ölme riski varmı
Ney ile zararsız bir aktarım yapabilirim?
Hallettim çubuğu uzattım hafif değdirdim çubuğa tutundu. Oradan bıraktım diğer tüpün içine koydu. Teşekkürler bilgilendirme için.Elinizde yapabilirsiniz o kadarda narin canlılar değiller.
Pamuğa tutunuyordu kankam. Hallettim ama çubuk uzatıp koydum içine.Tüpü ters çevir bir iki yavaşça tıklat içine düşer zaten
Teşekkür ederim ben öyle yaptım ölme riski varmıdır? Yeni tüpe koyduktan hemen sonra karanlığa aldım.Çubuğu içeri sokup dürtmen daha çok strese sokmuştur. Bir dahakine dedikleri gibi ters çevirip tüpe iki tıklatırsan düşücektir muhtemelen.