Karıncam diğer tüpe gitmiyor?

Elreirrn

Yumurta
Üye
Karıncam diğer tüpe gitmiyor ne yapmam lazım. Bayadır dolanıyor ama gitmiyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20241025_182808_edit_310339832920874.jpg
    IMG_20241025_182808_edit_310339832920874.jpg
    24.1 KB · Görüntüleme: 24

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Karıncam diğer tüpe gitmiyor ne yapmam lazım. Bayadır dolanıyor ama gitmiyor.
Sadece kraliçenin transfer olması çok zor, zaten koloniler bile çok yavaş transfer oluyorlar bazen hiç olmuyorlar bile. En sağlıklı ve hızlı yöntem; dikkatlice, kraliçeye zarar vermeden manuel olarak aktarmanız olacaktır.

Elreirrn

Yumurta
Üye
Sadece kraliçenin transfer olması çok zor, zaten koloniler bile çok yavaş transfer oluyorlar bazen hiç olmuyorlar bile. En sağlıklı ve hızlı yöntem; dikkatlice, kraliçeye zarar vermeden manuel olarak aktarmanız olacaktır.
Çubukla ittirdiğimde hemen pamuğa koşuyor şuan odadaki ışığı kapatıp hafif ışık tuttum. Ama çok stres oldu galiba ölme riski varmı

Ney ile zararsız bir aktarım yapabilirim?

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Çubukla ittirdiğimde hemen pamuğa koşuyor şuan odadaki ışığı kapatıp hafif ışık tuttum. Ama çok stres oldu galiba ölme riski varmı

Ney ile zararsız bir aktarım yapabilirim?
Elinizde yapabilirsiniz o kadarda narin canlılar değiller.

Elreirrn

Yumurta
Üye

Ardaktc

Yumurta
Üye
Çubuğu içeri sokup dürtmen daha çok strese sokmuştur. Bir dahakine dedikleri gibi ters çevirip tüpe iki tıklatırsan düşücektir muhtemelen.

Elreirrn

Yumurta
Üye
Çubuğu içeri sokup dürtmen daha çok strese sokmuştur. Bir dahakine dedikleri gibi ters çevirip tüpe iki tıklatırsan düşücektir muhtemelen.
Teşekkür ederim ben öyle yaptım ölme riski varmıdır? Yeni tüpe koyduktan hemen sonra karanlığa aldım.