Karıncalarımın tüpündeki su bitti

HalilSezai

Larva
Üye
Arkadaşlar hali hazırda 20 kadar işçili bir kolonim var. Ben tüpe bir outworld eklemiştim, karıncalarında tüpünde su bittiği için o outworlde sulu tüp ekledim fakat o tüpe 2 haftadır sadece içine toprak koydular ve suları bugün itibariyle incelediğimde hiç kalmamış. Bu kadar işçili koloniyi nasıl o tüpe aktarırım?(sulu tüpten kastığım her zaman hazırladığımız o pamuklu tüp)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kuzeykurum22

Majör
Üye
Arkadaşlar hali hazırda 20 kadar işçili bir kolonim var. Ben tüpe bir outworld eklemiştim, karıncalarında tüpünde su bittiği için o outworlde sulu tüp ekledim fakat o tüpe 2 haftadır sadece içine toprak koydular ve suları bugün itibariyle incelediğimde hiç kalmamış. Bu kadar işçili koloniyi nasıl o tüpe aktarırım?(sulu tüpten kastığım her zaman hazırladığımız o pamuklu tüp)
Yeni tüpü alın ve eski tüple varsa transfer aparatı gibi bir şeyle yoksa arada boşluk kalmadan iki tüpü öpüştürün, uzun sürebilir ama sürmeyebilir de kendileri transfer olur nemli yere.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Hocam iki tüpü birbirine bağlayın (dikkat edin içeri hava girsin) sonra eski tüpü aydınlık, yenisini tamamen karanlık yapın, en fazla 1 günde transfer olacaklardır.(içine toprak taşıdıkları tüpün yerine yenisini yapın, temiz olsun)