Merhabalar umarım aktif olanlar vardır ve kısa sürede geri dönüş sağlarlar. Karıncalarıma biraz önce ilk canlı yemlerini verdim, yem olarak un kurdu verdim ve kolonim de 10 13 işçilik bir messor kolonisi. Ancak yeme hiç yaklaşmadılar yalnızca bir işçi hep başında bekledi normalde kendi hallerine bırakacaktım ama un kurdu pamukla camın arasından kaçmaya çalışıyordu, takip etmediğim bir anda çıkmasını istemedim bu yüzden ben de kapak pamuğu biraz daha ittirip ekstra bir pamuk daha tıkadım böylece hem kurdun çıkması zorlaşacaktı hem de koloninin saldırması tetiklenecekti. Koloni saldırdı ama işin içine kraliçe de karıştı işçiler avcılıkta pek fazla görev almadılar daha çok yumurtaları nem pamuğunun yanından kapak pamuğun oraya taşıdılar ve resmen kraliçe un kurduyla 1v1 attı şuanda un kurdu pek hareket etmiyor yumurtalaeın çocu tekrar nem pamuğunun yanında ve işçilerden iki tanesi sanki çıkış yolu ararmışcasına kapak pamuğun kenarlarını dolanıyor ve kraliçe hala un kurduyla ilgileniyor. Bu durumun koloni için psikolojik bir etkisi olur mu kraliçe için fiziksel bir etkisi olmuş mudur bunları öğrenmek istiyorum, cevaplarsanız harika olur çünkü endişeliyim biraz. Hepinize iyi forumlar şimdiden