1 adet un kurdu 4 günde birHerkese merhaba. Bugün 15 işçili camponotus sanctus kolonisi sahiplendim. elimde un kurdu var. Beslemelerini ne sıklıkla yapmalıyım. Un kurdu hergün mü verilmeli. un kurdu verdiğim gün şekerli su vermeli miyim.
koloninin hızlı büyümesini istiyosan 1 gün protein 1 gün şekerli su 1 gün protein 1 gün şekerli su şeklinde verebilirsin veya out world de (varsa eğer) hem hergün şekerli su hemde her gün protein bulundurabilirsin ancak bunu kafana göre yapamazsın örneğin 1 hafta boyunca her gün besleme yapıp sonra aniden ben bunla uğraşamıcam diyip 3 günde 1 besleme yaparsan sorun çıkara bilir düzenli uygulayabileceğin bi diyet tercih etmelisinHerkese merhaba. Bugün 15 işçili camponotus sanctus kolonisi sahiplendim. elimde un kurdu var. Beslemelerini ne sıklıkla yapmalıyım. Un kurdu hergün mü verilmeli. un kurdu verdiğim gün şekerli su vermeli miyim.
bence 3 günde bir yapılması mantıklı karıncalara Hergün aynı yemi verirseler yemi kabul etmicektir (Şekerli su için Geçerli Değil)koloninin hızlı büyümesini istiyosan 1 gün protein 1 gün şekerli su 1 gün protein 1 gün şekerli su şeklinde verebilirsin veya out world de (varsa eğer) hem hergün şekerli su hemde her gün protein bulundurabilirsin ancak bunu kafana göre yapamazsın örneğin 1 hafta boyunca her gün besleme yapıp sonra aniden ben bunla uğraşamıcam diyip 3 günde 1 besleme yaparsan sorun çıkara bilir düzenli uygulayabileceğin bi diyet tercih etmelisin
evet bencede boost gibi bir niyetiniz yoksa 3 günde 1 yapılmalı sadece aniden diyetini değiştirmemek gerektiği konusunda uyarmak istedimbence 3 günde bir yapılması mantıklı karıncalara Hergün aynı yemi verirseler yemi kabul etmicektir (Şekerli su için Geçerli Değil)
Samimiyetiniz için teşekür ederim <3evet bencede boost gibi bir niyetiniz yoksa 3 günde 1 yapılmalı sadece aniden diyetini değiştirmemek gerektiği konusunda uyarmak istedim![]()
1 adet un kurdu 4 günde bir
koloninin hızlı büyümesini istiyosan 1 gün protein 1 gün şekerli su 1 gün protein 1 gün şekerli su şeklinde verebilirsin veya out world de (varsa eğer) hem hergün şekerli su hemde her gün protein bulundurabilirsin ancak bunu kafana göre yapamazsın örneğin 1 hafta boyunca her gün besleme yapıp sonra aniden ben bunla uğraşamıcam diyip 3 günde 1 besleme yaparsan sorun çıkara bilir düzenli uygulayabileceğin bi diyet tercih etmelisin
bence 3 günde bir yapılması mantıklı karıncalara Hergün aynı yemi verirseler yemi kabul etmicektir (Şekerli su için Geçerli Değil)
teşekkür ederim ilgilendiğiniz için 😊 3 günde bir un kurdu verecem o zaman. diğer boş kalan günlerde de şekerli su vermem uygun olur heraldeevet bencede boost gibi bir niyetiniz yoksa 3 günde 1 yapılmalı sadece aniden diyetini değiştirmemek gerektiği konusunda uyarmak istedim![]()
2 günde birde onu verteşekkür ederim ilgilendiğiniz için 😊 3 günde bir un kurdu verecem o zaman. diğer boş kalan günlerde de şekerli su vermem uygun olur heralde
Besin düzenini protein 4 günü geçmeyecek şekilde kendine göre ayarlamanı öneririm. Benim kullandığım sistem su şekilde. 1 gün şekerli su, 1 gün boş, 1 gün sekerli su ve protein, bi gün boş, bi gün şekerli su... bazen daha sık protein.Herkese merhaba. Bugün 15 işçili camponotus sanctus kolonisi sahiplendim. elimde un kurdu var. Beslemelerini ne sıklıkla yapmalıyım. Un kurdu hergün mü verilmeli. un kurdu verdiğim gün şekerli su vermeli miyim.