Fotoğraf atar mısınız?Eski tüp çok kirli ve mantar oluşmuş ama kraliçe karınca ve işçiler bir türlü geçmediler yeni tüpe. Ne yapabilirim?
Şuanda oldukları tüpü biraz eğin ve ışık tutun yeni tüpü karanlıkta bırakın ve onlara biraz zaman verin.Eski tüp çok kirli ve mantar oluşmuş ama kraliçe karınca ve işçiler bir türlü geçmediler yeni tüpe. Ne yapabilirim?
Gayet düzgün gibi gözüküyor, şimdi oldukları tüpü yatay yaptıkdan sonra oldukları tüpü kutu kapağının yüksek kısmının üstüne koyun ardından, telefon ışığını oraya doğru doğrultursaniz yavaş yavaş transferlere başlayacaklarını düşünüyorum.
Hocam hemen baslamadilar daha önce denedim 1 saate yakın tuttum ama ise yaramadı şuan da sabaha kadar bir odaya koysam ve o odanın ışığını açsam boylelikle fazla ısınmaz ve belki taşınırlar.Gayet düzgün gibi gözüküyor, şimdi oldukları tüpü yatay yaptıkdan sonra oldukları tüpü kutu kapağının yüksek kısmının üstüne koyun ardından, telefon ışığını oraya doğru doğrultursaniz yavaş yavaş transferlere başlayacaklarını düşünüyorum.
Hocam tüp deki pamukta küf var o yüzden ve hala bosalmamislarTransfere gerek yok. Tüp çok pis durmuyor.
Cidden çok kötü gözükmüyor aslında ama koloninin hayatı söz konusuysa ve hâlâ transfer olmuyorlarsa, ben tüpü sallayarak oraya gitmelerini zorlardım ardından 1.5 hafta onları kapalı karanlık bir kutuda bırakırdım çünkü bunu yaparken aşırı strese gireceklerdirHocam tüp deki pamukta küf var o yüzden ve hala bosalmamislar