Karıncalarım outworlde gelmiyor

yasin31

Yumurta
Üye
Merhabalar, Formica Rufibarbis türüdür. 20’ye yakın işçi vardır. Pamuğu outworlde girip çıkarken rahat etsinler diye koymuştum ama böyle bir şey yapmışlar. Yapmam gereken bir şey var mı, onlar kendileri halledebilir mi?

Ekli dosyalar

• IMG_2610.jpeg
    IMG_2610.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 17
Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Merhabalar, Formica Rufibarbis türüdür. 20’ye yakın işçi vardır. Pamuğu outworlde girip çıkarken rahat etsinler diye koymuştum ama böyle bir şey yapmışlar. Yapmam gereken bir şey var mı, onlar kendileri halledebilir mi?
Karıncalar bu davranışı koloniyi ve yuvayı düşmanlardan koruma içgüdüsü ile yapıyorlar. Kendi kendilerini sıkıntıya sokacak derecede birşey yapmazlar merak etmeyin.

CLYENSE

Yumurta
Üye
Ayrıca zamanla outworld'e alışacaklardır, merak etmeyin. Eğer outworld'deki pamukla girişi daraltıyorlarsa endişelenmeyin; yuvaya karşı oluşabilecek tehditlerden korunmak için giriş kısmını daraltmaları normaldir

pegasuZX

Intercaste
Üye
Gerekli cevaplar verilmiş ama karıncalarınız rufibarbis grubundan denebilir sadece. Rufibarbis türü denemez.