Karıncalarım ne yapıyor?

serra

Yumurta
Üye
Herkese iyi hobiler.
Bu sabah 13-15 işçili lasius kolonime besin vermeye çalışırken kaçan işçiyi geri sokmaya çalışırken yaralandı. Dışarı açılan pamuğun orda nedense hep 2-3 karınca duruyor pamuğu aşmaya çalışıyorlar haliyle beslemek çok zor oluyordu. Ben de madem küçük bir outworld a bağlıyım dedim. Ama şüpheliydim acaba yapmasam diye mi çünkü az işçili kolonileri outworld a bağlayınca koloni başarısız olabiliyormuş. Her neyse yaptım aradan vakit geçti ve şimdi işçiler girişe toprak taşıyorlar. Acaba girişi tamamen kapatırlar mı?

Şimdiden teşekkürler.

karınca474

Yumurta
Üye
Herkese iyi hobiler.
Bu sabah 13-15 işçili lasius kolonime besin vermeye çalışırken kaçan işçiyi geri sokmaya çalışırken yaralandı. Dışarı açılan pamuğun orda nedense hep 2-3 karınca duruyor pamuğu aşmaya çalışıyorlar haliyle beslemek çok zor oluyordu. Ben de madem küçük bir outworld a bağlıyım dedim. Ama şüpheliydim acaba yapmasam diye mi çünkü az işçili kolonileri outworld a bağlayınca koloni başarısız olabiliyormuş. Her neyse yaptım aradan vakit geçti ve şimdi işçiler girişe toprak taşıyorlar. Acaba girişi tamamen kapatırlar mı?

Şimdiden teşekkürler.
benimde messor kolonimde aynı sorunla karşılaştım outworld bağladım çöplerini girişe tıkayıp girişi kapattılar o zaman 10 işçisi vardı bende outworld u çıkardım 25-30 işçiye varınca daha bu gün daha küçüğünü taktım daha bir sorunla karşılaşmadın yaklaşık 12 saat oldu sana tavsiyem biraz daha beklemen. ama bende daha hobide yeni sayılırım 7 ayım oldu o yüzden başka türde de işe yarar mı bilmiyorum hiç lasius beslemedim

serra

Yumurta
Üye
Şimdi bi kere daha bakıp gözlemledim. Hala devam ediyorlar tüpün içlerine doğru da koymuşlar hadi hayırlısı. 1 tane de mikro un kurdu koydum bakalım ne olacak