garanti veremem ama ben cokca kez karınca kargoladım gonderdım aldım tamamına yakınında sorun olmadı sadece vercegenız kargo sırketı ve kutulamana göre sıkıntı yaratmazArkadaşlar benim yurt içi uçuşum var karıncaları alıyorlarmı emin değilim o yüzden kargoyla gideceğim yere gönderirsem bir sorun karıncalar için bir sorun çıkarmı 20 işçisi var.
Sizce formikaryumlamı daha iyi olur tüplemigaranti veremem ama ben cokca kez karınca kargoladım gonderdım aldım tamamına yakınında sorun olmadı sadece vercegenız kargo sırketı ve kutulamana göre sıkıntı yaratmaz
baslangıc ıcın tüpSizce formikaryumlamı daha iyi olur tüplemi
😬Cümleye büyük harf ile başlanır, -mı, -mi soru ekleri ayrı yazılır; cümle soru cümlesi ise sonuna soru işareti normal bir cümleyse nokta konur. Son olarakta türkçe harfler kullanın "ıcın" yerine "için" gibi. Bir daha görürsem artık uyarı vereceğim!
Bir kutunun içine pamuk doldurun tüpü içine koyup paketleyin.
Benimde ayni sorunum var 17 saat otobus yolculugu yapicam kolonimide yanimda goturmem lazim napiyim ölürmüArkadaşlar benim yurt içi uçuşum var karıncaları alıyorlarmı emin değilim o yüzden kargoyla gideceğim yere gönderirsem bir sorun karıncalar için bir sorun çıkarmı 20 işçisi var.
Cevap yazdım.Benimde ayni sorunum var 17 saat otobus yolculugu yapicam kolonimide yanimda goturmem lazim napiyim ölürmü