Karıncaları kargolasam?

Sümen0646

Yumurta
Üye
Arkadaşlar benim yurt içi uçuşum var karıncaları alıyorlarmı emin değilim o yüzden kargoyla gideceğim yere gönderirsem bir sorun karıncalar için bir sorun çıkarmı 20 işçisi var.

yenihobii

Yumurta
Üye
Eğer kargo çok atılır tekmelenir veya sallanırsa bunalıma girerler diye biliyorum güveneceğin birine bırakman veya gerçekten etrafını çok iyi sararsan korumaya alırsan sıkıntı olmayabilir belki

mabeakv2

Pupa
Üye
Arkadaşlar benim yurt içi uçuşum var karıncaları alıyorlarmı emin değilim o yüzden kargoyla gideceğim yere gönderirsem bir sorun karıncalar için bir sorun çıkarmı 20 işçisi var.
garanti veremem ama ben cokca kez karınca kargoladım gonderdım aldım tamamına yakınında sorun olmadı sadece vercegenız kargo sırketı ve kutulamana göre sıkıntı yaratmaz

AntMan14

Yumurta
Üye
Bir kutunun içine pamuk doldurun tüpü içine koyup paketleyin.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Cümleye büyük harf ile başlanır, -mı, -mi soru ekleri ayrı yazılır; cümle soru cümlesi ise sonuna soru işareti normal bir cümleyse nokta konur. Son olarakta türkçe harfler kullanın "ıcın" yerine "için" gibi. Bir daha görürsem artık uyarı vereceğim!

mabeakv2

Pupa
Üye
Cümleye büyük harf ile başlanır, -mı, -mi soru ekleri ayrı yazılır; cümle soru cümlesi ise sonuna soru işareti normal bir cümleyse nokta konur. Son olarakta türkçe harfler kullanın "ıcın" yerine "için" gibi. Bir daha görürsem artık uyarı vereceğim!
😬

1453Hasannw

Yumurta
Üye
Benimde ayni sorunum var 17 saat otobus yolculugu yapicam kolonimide yanimda goturmem lazim napiyim ölürmü