Herhangi bir ısıtıcı olmadan oda sıcaklığında durabilirler.Şuan kış uykusuna yatırmadığınız karıncalarınızı nereye koyuyorsunuz? Peteğin üstüne mi yoksa başka bir yere mi nasıl ısıtıyorsunuz?
Direkt olarak kalorifer peteğinin üstüne koymaktan sakının, ölürler.
Ben canlılarımı ısıtmak için ısıtıcı ped kullanıyorum.
Levha kullandığınızı biliyorum Hocam, belirtmişsiniz zaten.Altında kalın plastik levha vardı sıcaklık artmıyordu düzenli ölçüyordum ama havalar düzeldi.
Çok değil mi ısısı?Isıtıcı lamba kullanıyorum, yuva girişini 38-43 derece arasında tutuyorum.
Ferhat abi cataglyphis besliyor o yüzden çok.Çok değil mi ısısı.
Yani bende koysam sıkıntı olmaz değil mi? Altına bir tabak yada başka bir şey koysam olur mu?Ben hızlı gelişmeleri için kaloliferin üstündeki plastik bir tabakaya yerleştiriyorum tüpleri sabit 25 derece.
Neyle ölçüyorsun?Altında kalın plastik levha vardı sıcaklık artmıyordu düzenli ölçüyordum ama havalar düzeldi.
Markasını hatırlamadığım iyi bir marka. Ateş ölçer gibi bir şey var objelerin ısısını ölçen onunla ölçüyorum.Yani bende koysam sıkıntı olmaz değilmi altına bir tabak yada başka birşey koysam.
Neyle ölçüyorsun?
Teşekkürler.Markasını hatırlamadığım iyi bir marka ateş ölçer gibi birşey var objelerin ısısını ölçen onunla ölçüyorum.