Tüpteki karıncalara nasıl daha kolay şekerli su verilir?
Ben barbekü çubuğunun ucuyla veriyorum. Hem daha hassas ve az koyuyor. Hem de uzun. Ama kulak çubuğu da olur.Tüpteki karıncalara nasıl daha kolay şekerli su verilir?
Kulak çubuğunu yaptığınız karışıma daldırın ve test tupune yerleştirebilirsiniz. Şahsen ben öyle yapıyorum.Tüpteki karıncalara nasıl daha kolay şekerli su verilir?
Lasiuslara o yöntemle denedim ama pamuğu kapatırken kulakçöpü çok hareket ediyor ve işçilere zarar veriyor sizdedemi hareket ediyor yoksa ben birşeyleri yanlışmı yapıyorumKulak çubuğunu yaptığınız karışıma daldırın ve test tupune yerleştirebilirsiniz. Şahsen ben öyle yapıyorum.
Hocam damlalık derken neyi kastetdiniz anlamadımEğer işçiniz yoksa pegasuZX hocamın dediği gibi yapabilirsiniz. İşçileriniz varsa damlalık kullanabilirsiniz veya en ucuz ve basit yöntem bir miktar pamuğu şekerli suya batırıp tüpe koyabilirsiniz.
Damlalık diye bişey var şırınga gibi küçük noktalar şeklinde şekerli su verebiliyorsun.Lasiuslara o yöntemle denedim ama pamuğu kapatırken kulakçöpü çok hareket ediyor ve işçilere zarar veriyor sizdedemi hareket ediyor yoksa ben birşeyleri yanlışmı yapıyorum
Hocam damlalık derken neyi kastetdiniz anlamadım
Antstore den aldım ben içine şekerli suyu dolduruyosunuz arkadan sıktığınızda şırınga gibi bi anda değilde yavaş yavaş damlatarak suyu bırakır.Lasiuslara o yöntemle denedim ama pamuğu kapatırken kulakçöpü çok hareket ediyor ve işçilere zarar veriyor sizdedemi hareket ediyor yoksa ben birşeyleri yanlışmı yapıyorum
Hocam damlalık derken neyi kastetdiniz anlamadım
Hocam barbekü çubuğu şekerli suyu tutuyor mu?Ben barbekü çubuğunun ucuyla veriyorum. Hem daha hassas ve az koyuyor. Hem de uzun. Ama kulak çubuğu da olur.
Ucunda damla şeklinde oluyor.Hocam barbekü çubuğu şekerli suyu tutuyor mu?
Tamamdır hocamUcunda damla şeklinde oluyor.