Hocam makasla kesebilirsiniz.arkadaşlar karıncalarıma canlı yem aldım morio kurdu ama öldürmeye çalıştıgımda cok haraketleniyo için acıyo 2 ye bölemiyorum hayvanı siz nasıl yapıyosunuz 2 ye bölüp vermek istiyorum çünkü kendisi yetişkin morio kurdu
Kafasını ezmek yerine hızlıca kesse daha iyi olur.Kafasını hızlıca ezerek en az şekilde acı çekmesini sağlayabilirsiniz. Acı çektirmeye öldürmenin pek bir yolu yok malesef.
neyle kesim baya sertt kabuklarıKafasını ezmek yerine hızlıca kesse daha iyi olur.
İsterseniz makasla veya bıçakla kesebilirsiniz.neyle kesim baya sertt kabukları
nasıl ezicem eğitici bi video çekermisiniz besleme yapıcagınız sıraKafasını hızlıca ezerek en az şekilde acı çekmesini sağlayabilirsiniz. Acı çektirmeye öldürmenin pek bir yolu yok malesef.
katanayla kescem galiba benden ne kadaar uzak o kadar iyi daha alışamadım ama çok tatlılar :dİsterseniz makasla veya bıçakla kesebilirsiniz.
Bir cımbız yardımıyla kurdu tutun ve makasla kesin ya da kurdu dondurupta verebilirsiniznasıl ezicem eğitici bi video çekermisiniz besleme yapıcagınız sıra
nasıl dondurucam söylermisinizBir cımbız yardımıyla kurdu tutun ve makasla kesin ya da kurdu dondurupta verebilirsiniz
Buzdolabına koyaraknasıl dondurucam söylermisiniz
Buzdolabına koyarak![]()
Büllük geçiyorsunuz sanki
birazBüllük geçiyorsunuz sanki![]()