Karıncalar Yemek Yemiyo Gibi

AliShn58

Yumurta
Üye
Messor kolonim var yemek yiyolardı ama 1 1.5 haftadır outworlde bıraktığım yemeği hiç tüpe bile götürmüyolar bide çok nadiren 1 2 karınca outworlde çıkıyo nedendir

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
İşçi sayısı kaç vede kategori yanlış

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
moderatör arkadaşlar değiştirir kategoriyi. 20 işçide çok çıkmamaları normal. besine ihtiyaçları yoktur hocam

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
O konunuzu sildim.

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hayır hocam bu konuda yazın gerek yok.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Messor kolonim var yemek yiyolardı ama 1 1.5 haftadır outworlde bıraktığım yemeği hiç tüpe bile götürmüyolar bide çok nadiren 1 2 karınca outworlde çıkıyo nedendir
Besin olarak ne veriyorsunuz? Yemeyecekleri besinleri elbette tüpe götürmezler. Farklı besinler vermeyi deneyebilirsiniz veya yakın zamanda beslendiler ise yeme ihtiyaçları olmayabilir.
(Silinen konunuzda yanlış hatırlamıyorsam 20 civarı işçi olduğu yazıyordu) Outworlde de zaten bu aşamada kalabalık şekilde çıkmazlar.

AliShn58

Yumurta
Üye
Besin olarak ne veriyorsunuz? Yemeyecekleri besinleri elbette tüpe götürmezler. Farklı besinler vermeyi deneyebilirsiniz veya yakın zamanda beslendiler ise yeme ihtiyaçları olmayabilir.
(Silinen konunuzda yanlış hatırlamıyorsam 20 civarı işçi olduğu yazıyordu) Outworlde de zaten bu aşamada kalabalık şekilde çıkmazlar.
Hocam un kurdu veriyorum genelde hep outworlde koysam bile tüpe alıp toplu yeme seansi gibi birsey yapıp geri outworlde koyuyolardı artıkları şimdi dokunulmuyo bile

AliShn58

Yumurta
Üye
Ve hocam heralde aşıri stresliler outworld taktığımdan beri nasıl streslerini indirrebilirm

KAANDBK01

Larva
Üye
Hocam un kurdu veriyorum genelde hep outworlde koysam bile tüpe alıp toplu yeme seansi gibi birsey yapıp geri outworlde koyuyolardı artıkları şimdi dokunulmuyo bile
Sürekli olarak ün kurdu veriyosan koloninin bir süre sonra kabul etmemesi normaldir. Zaten bu yüzden karma beslemeyi öneriyoruz