Evet simdi farkına vardım katagoriyiİşçi sayısı kaç vede kategori yanlış
İşci bi 20 vardır bence hatta belki dahada fazladırİşçi sayısı kaç vede kategori yanlış
İşçiler yeni çıktı ise (nanitik işçi) keşifte normal işçiden az çıkarEvet simdi farkına vardım katagoriyi
İlk işçiler yaniİşçiler yeni çıktı ise (nanitik işçi) keşifte normal işçiden az çıkar
Katagoriyi nasıl değiştiririmİşçi sayısı kaç vede kategori yanlış
Bu konuyu silebilirmisin ben o arada daha düzenli bi sekilde yeni katagoride açmıştım da bu fazla oldu
@Mantis_Bu konuyu silebilirmisin ben o arada daha düzenli bi sekilde yeni katagoride açmıştım da bu fazla oldu
Keske bunu silseydiniz o düzenliydiO konunuzu sildim.
Ben duzenleyip yeni birtane açiyım bunuda silebilir misiniz size zahmetO konunuzu sildim.
Besin olarak ne veriyorsunuz? Yemeyecekleri besinleri elbette tüpe götürmezler. Farklı besinler vermeyi deneyebilirsiniz veya yakın zamanda beslendiler ise yeme ihtiyaçları olmayabilir.Messor kolonim var yemek yiyolardı ama 1 1.5 haftadır outworlde bıraktığım yemeği hiç tüpe bile götürmüyolar bide çok nadiren 1 2 karınca outworlde çıkıyo nedendir
Hocam un kurdu veriyorum genelde hep outworlde koysam bile tüpe alıp toplu yeme seansi gibi birsey yapıp geri outworlde koyuyolardı artıkları şimdi dokunulmuyo bileBesin olarak ne veriyorsunuz? Yemeyecekleri besinleri elbette tüpe götürmezler. Farklı besinler vermeyi deneyebilirsiniz veya yakın zamanda beslendiler ise yeme ihtiyaçları olmayabilir.
(Silinen konunuzda yanlış hatırlamıyorsam 20 civarı işçi olduğu yazıyordu) Outworlde de zaten bu aşamada kalabalık şekilde çıkmazlar.
Ve hocam heralde aşıri stresliler outworld taktığımdan beri nasıl streslerini indirrebilirmBesin olarak ne veriyorsunuz? Yemeyecekleri besinleri elbette tüpe götürmezler. Farklı besinler vermeyi deneyebilirsiniz veya yakın zamanda beslendiler ise yeme ihtiyaçları olmayabilir.
(Silinen konunuzda yanlış hatırlamıyorsam 20 civarı işçi olduğu yazıyordu) Outworlde de zaten bu aşamada kalabalık şekilde çıkmazlar.
Sürekli olarak ün kurdu veriyosan koloninin bir süre sonra kabul etmemesi normaldir. Zaten bu yüzden karma beslemeyi öneriyoruzHocam un kurdu veriyorum genelde hep outworlde koysam bile tüpe alıp toplu yeme seansi gibi birsey yapıp geri outworlde koyuyolardı artıkları şimdi dokunulmuyo bile