Dışardan alırsan, mite ve parazit riski var, ama ben riske atarım dıyosan canlı verince en fazla majör tetikleme si olur çünkü besin değeri çok az, gerek yok yaniKarıncalarıma solucan versem bir sorun oluşur mu ?
Solucan yiyen karınca hiç görmedimKarıncalarıma solucan versem bir sorun oluşur mu ?
Ben gördüm özellikle lasiuslar büyük iştah ile dışarıda saldırıyorlar şöyle soyleyim 10cm lik bir solucanin betonda olduğunu gördüm ellemedim ve arkamı dönüp gittim geri geldiğimde o artık solucan değil resmen mutant di üstü siyah bir örtüyle kapatılmış gibi karınca doluydu ve o organizma onu resmen yürütüyordu 😐😬😬Solucan yiyen karınca hiç görmedim
Ama bence tercih edilen bir besin değil, mukuslu bir canlı heryeri batırırBen gördüm özellikle lasiuslar büyük iştah ile dışarıda saldırıyorlar şöyle soyleyim 10cm lik bir solucanin betonda olduğunu gördüm ellemedim ve arkamı dönüp gittim geri geldiğimde o artık solucan değil resmen mutant di üstü siyah bir örtüyle kapatılmış gibi karınca doluydu ve o organizma onu resmen yürütüyordu 😐😬😬
Majör tetiklemesi yemi canlı vererek yapılmaz.Dışardan alırsan, mite ve parazit riski var, ama ben riske atarım dıyosan canlı verince en fazla majör tetikleme si olur çünkü besin değeri çok az, gerek yok yani
Nasıl yapılacak o zaman? Koloniye bir tehdit olduğunu hissettirmektir burdaki amaçMajör tetiklemesi yemi canlı vererek yapılmaz.
Anlattığınız mantığını biliyorum, ama bunun yararı olduğunu daha önce görmedim. Koloniyi tehdit altında bırakırsanız stres olur, ve tehdit altında bırakmanın bir sürü yolu var. Eğer majörü kısa sürede çıkarmak istiyorsanız sık aralıklarla daha fazla besin verebilirsiniz.Nasıl yapılacak o zaman? Koloniye bir tehdit olduğunu hissettirmektir burdaki amaç
Bunun fazla besin veya protein ile alakası yok, bunu yaparsanız koloni sadece daha hızlı gelişir majör tetiklenmez, tuğkan abinin bir videosu var izleyebilirsin orada anlatıyor , canlı hamam böceği veriyo, koloni diyoki şurdan hamam böcekleri saldırıyor , bizi korusun içgüdüsüyle major üretiyorAnlattığınız mantığını biliyorum, ama bunun yararı olduğunu daha önce görmedim. Koloniyi tehdit altında bırakırsanız stres olur, ve tehdit altında bırakmanın bir sürü yolu var. Eğer majörü kısa sürede çıkarmak istiyorsanız sık aralıklarla daha fazla besin verebilirsiniz.
Dostum Karınca Çiftliğim'in neredeyse bütün videolarını izledim, bahsettiklerini de izledim. Ve Karınca Çiftliğim kanalındaki her video yüzde yüz doğruluk içermiyor. Ve besin ile proteinin alakası yoksa tüpe serçe parmağımı sokayım serçe parmağımla kavga etsinler yoktan majör çıksın.Bunun fazla besin veya protein ile alakası yok, bunu yaparsanız koloni sadece daha hızlı gelişir majör tetiklenmez, tuğkan abinin bir videosu var izleyebilirsin orada anlatıyor , canlı hamam böceği veriyo, koloni diyoki şurdan hamam böcekleri saldırıyor , bizi korusun içgüdü0süyle major üretiyor
Besin ile proteinin birbiriyle alakası yok diyen kim? Hamam böceği canlı bir böcek aynı diğer karıncalar gibi, senin anladığın gibi düşünürsek, tüpü sallayıncada majör çıkması lazım.Dostum Karınca Çiftliğim'in neredeyse bütün videolarını izledim, bahsettiklerini de izledim. Ve Karınca Çiftliğim kanalındaki her video yüzde yüz doğruluk içermiyor. Ve besin ile proteinin alakası yoksa tüpe serçe parmağımı sokayım serçe parmağımla kavga etsinler yoktan majör çıksın.
Kankacım bu konu uyarıya kadar gider, yeter bu kadar.Besin ile proteinin birbiriyle alakası yok diyen kim? Hamam böceği canlı bir böcek aynı diğer karıncalar gibi, senin anladığın gibi düşünürsek, tüpü sallayıncada majör çıkması lazım.
Tamam kanka bana kalsa konu çoktan bitmişti zaten.Kankacım bu konu uyarıya kadar gider, yeter bu kadar.