Karıncalar Pamuğu Zorluyor

eray

Yumurta
Üye
karıncalar sürekli böyleler ve buradan ayrılmıyorlar. beslrmek için açtığımdaysa kaçtıkları için açamıyorum. 100den fazla üyesi var ve yaklaşık 1 haftadır besleyemedim. ne yapabilirim önerisi olan var mı?

eray

Yumurta
Üye
eklemeyi unutmuşum

Ekli dosyalar

• IMG_20220714_122740.jpg
    IMG_20220714_122740.jpg
    20.6 KB · Görüntüleme: 34

ÖmürDeniz

Larva
Üye
karıncalar sürekli böyleler ve buradan ayrılmıyorlar. beslrmek için açtığımdaysa kaçtıkları için açamıyorum. 100den fazla üyesi var ve yaklaşık 1 haftadır besleyemedim. ne yapabilirim önerisi olan var mı?
Outworlde bağlayabilirsin.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
100 den fazla üye varsa artık bi outworld yapma zamanı gelmiş demektir. Besleme yapamadığınız için kaçmaya çalışıyorlar, kaçmaya çalıştıkları için besleyemiyorsunuz. Çok güzel döngü valla. Outworld sistemine geçin rahatlarsınız dediğim gibi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

biliyorum ama hemen ayarlayamam onu. yaklaşık 9 gün oldu beslemeyeli. sence bir kaç gün daha dayanabilirler mi?
Sanmıyorum. Protein ve diğer besinleri alamadıkları için yumurtaların gelişimi yavaşlamıştır. Böyle durumlarda okuduğum bazı yerlerde bazı işçiler kendini feda ediyor koloniye protein için

eray

Yumurta
Üye
sizce geçiçi bir çözüm olması adına peynir kabı benzeri bir şeyi outworld olarak kullanayım mı? daha sonra farklı bir outworlde bağlarım

eray

Yumurta
Üye
100 den fazla üye varsa artık bi outworld yapma zamanı gelmiş demektir. Besleme yapamadığınız için kaçmaya çalışıyorlar, kaçmaya çalıştıkları için besleyemiyorsunuz. Çok güzel döngü valla. Outworld sistemine geçin rahatlarsınız dediğim gibi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sanmıyorum. Protein ve diğer besinleri alamadıkları için yumurtaların gelişimi yavaşlamıştır. Böyle durumlarda okuduğum bazı yerlerde bazı işçiler kendini feda ediyor koloniye protein için
evet ben de duymuştum bunu

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
sizce geçiçi bir çözüm olması adına peynir kabı benzeri bir şeyi outworld olarak kullanayım mı? daha sonra farklı bir outworlde bağlarım
Sizi idare eder evet. Sonrasında değiştirirsiniz isteğinize göre.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Herhangi bir kapta yapabilirsiniz fark etmiyor. İster peynir kutusu kullanın ister mika kutu ister jelibon kutusu

efetrhan

Pupa
Üye
herhangi bir kutunun içine koyabilirsin test tüpünü. işçiler zorluk çıkardığı için bağlantıyla uğraşmasan da olur orda beslemesi yapıldıktan sonra başka bir kutu ayarlayıp tüpü bağlarsın, eski outworldde kalanları da manuel yenisine atıp çözersin.