Outworlde bağlayabilirsin.karıncalar sürekli böyleler ve buradan ayrılmıyorlar. beslrmek için açtığımdaysa kaçtıkları için açamıyorum. 100den fazla üyesi var ve yaklaşık 1 haftadır besleyemedim. ne yapabilirim önerisi olan var mı?
biliyorum ama hemen ayarlayamam onu. yaklaşık 9 gün oldu beslemeyeli. sence bir kaç gün daha dayanabilirler miOutworlde bağlayabilirsin.
Sanmıyorum. Protein ve diğer besinleri alamadıkları için yumurtaların gelişimi yavaşlamıştır. Böyle durumlarda okuduğum bazı yerlerde bazı işçiler kendini feda ediyor koloniye protein içinbiliyorum ama hemen ayarlayamam onu. yaklaşık 9 gün oldu beslemeyeli. sence bir kaç gün daha dayanabilirler mi?
Şimdilik bi peynir kabını delerek bağlayabilirsin veya Bimde satılan lokum kutusundan da yapabilirsinbiliyorum ama hemen ayarlayamam onu. yaklaşık 9 gün oldu beslemeyeli. sence bir kaç gün daha dayanabilirler mi
evet ben de duymuştum bunu100 den fazla üye varsa artık bi outworld yapma zamanı gelmiş demektir. Besleme yapamadığınız için kaçmaya çalışıyorlar, kaçmaya çalıştıkları için besleyemiyorsunuz. Çok güzel döngü valla. Outworld sistemine geçin rahatlarsınız dediğim gibi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sanmıyorum. Protein ve diğer besinleri alamadıkları için yumurtaların gelişimi yavaşlamıştır. Böyle durumlarda okuduğum bazı yerlerde bazı işçiler kendini feda ediyor koloniye protein için
Sizi idare eder evet. Sonrasında değiştirirsiniz isteğinize göre.sizce geçiçi bir çözüm olması adına peynir kabı benzeri bir şeyi outworld olarak kullanayım mı? daha sonra farklı bir outworlde bağlarım