Karınca akvaryumundan kastınız, formikaryum değil mi? Eğer onu demek istediyseniz malzemeleri kullanmadan önce temizlemeniz daha iyi olur. Toz veya kir kalmasın üstünde.Karınca akvaryumu için taş ve dal parçalarını fırınlamak (temizlemek için) gerekli mi? Dekorların çoğunu pet shop’tan aldım.
Akvaryum dedim pardon Cataglyphis formikaryumu akvaryumdan yaptığım için akvaryum dedim.Karınca akvaryumundan kastınız, formikaryum değil mi? Eğer onu demek istediyseniz malzemeleri kullanmadan önce temizlemeniz daha iyi olur. Toz veya kir kalmasın üstünde.
Pet shoptan alınanlar zaten arındırılmış oluyor diye biliyorum ama fırınlamanızda yada kaynatmanızda fayda var.Akvaryum dedim pardon Cataglyphis formikaryumu akvaryumdan yaptığım için akvaryum dedim.
Anladım, temizlemeniz de fayda var dediğim gibi. İyi hobilerAkvaryum dedim pardon Cataglyphis formikaryumu akvaryumdan yaptığım için akvaryum dedim.
Kumu veya toprağı her ne varsa zeminde aymanız lazım. Atmadan kokusunu çıkaramazsınız güvenin bana. (deneyinlerim var 🙃)Hocam maalesef kedim akvaryuma işedi. İyiki içinde karınca yokmuş akvaryumu nasıl temizliyebilirim?
Kimyasal kullanmak riskli, su ile kurumadan durulasanız yeter.Akvaryumu su ile yıkamama gerek varmı? Kimyasal kullanmak riskli mi?
Fırınlayabilirsiniz. Hem hızlı kurur hem de daha iyi sterilize olur.Hocam birde kumu kaynatıktan sonra nasıl hızlıca kurutabilirim
Zaten arkadaşlar yardım etmiş ama cevap vermezsem ayıp olur yeni gördüm bende 😊. İçinde herhangi bir leke kalmayacak veya koku olmayacak şekilde su ile durulayın, duruladıktan sonra da yine su ile ıslatılmış bir bezle iyice camı temizleyin. Deterjan falan kullanmak riskli olabilir. Kolay gelsin.Hocam maalesef kedim akvaryuma işedi. İyiki içinde karınca yokmuş akvaryumu nasıl temizliyebilirim?