Karınca

Sumaatra

Yumurta
Üye
Selam arkadaşlar ben Mart Nisan gibi karınca buldum tetramorium cinsi yumurtaları var dalak 2 3 kere tüp değiştim yumurtalarını taşıması kürdan la taşıdım un kurdu veriyorum yiyor şekerli su içmiyor ama hiç işçisi yok bazen yumurta azalıyor geri yumurtluyor nedeni nedir

Nexus

Yumurta
Üye
Çok strese girmiş olabilir tüp değiştirme stresli olabilir tek kraliçe olduğu için siz onu 2 hafta kadar hiç bakmadan rahat bırakın kendine gelir o karanlıkta kalsın yeterli zaten ilk işçisi çıkana kadar beslemeye gerek olmayan bir tür

Sumaatra

Yumurta
Üye
Çok strese girmiş olabilir tüp değiştirme stresli olabilir tek kraliçe olduğu için siz onu 2 hafta kadar hiç bakmadan rahat bırakın kendine gelir o karanlıkta kalsın yeterli zaten ilk işçisi çıkana kadar beslemeye gerek olmayan bir tür
6 ay oldu hiç ellemiyom bayadır tık yok yanı

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Bazen hiçbir nedeni olmuyor elimde olan x tane tetramorium dan y tanesinde hala yumurta var gelişmiyorlar yapacak pek bir şey yok gibi aynı durum bende de var

celilcem

Nanitik
Üye
Bazen hiçbir nedeni olmuyor elimde olan x tane tetramorium dan y tanesinde hala yumurta var gelişmiyorlar yapacak pek bir şey yok gibi aynı durum bende de var
Benimki yumurtalarını yedi nedenini bilmiyorum stresten olabilir belki bidaha da yumurtlamaz kış uykusu yaklaşıyor