Karınca

Celilkaran

Yumurta
Üye
Benim messor koloni mi beslemek için pamuğu açıyorum ama kraliçe ve bütün koloni dışarı çıkmaya çalışıyor nasıl besleyen bilirim?

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Muhtemelen kraliçe çıkmaya çalışmıyordur, coverı açtığınız da ya da titreşim yarattığınız da kraliçe tüpün yarısına kadar gelip geri gider genellikle. Ama hayır çıkmaya çalışıyor diyorsanız titreşime, aydınlığa dikkat edin.

Celilkaran

Yumurta
Üye
Muhtemelen kraliçe çıkmaya çalışmıyordur, coverı açtığınız da ya da titreşim yarattığınız da kraliçe tüpün yarısına kadar gelip geri gider genellikle. Ama hayır çıkmaya çalışıyor diyorsanız titreşime, aydınlığa dikkat edin.
Evet ben titreşim yapıp cover ı çıkarttığımda yarısına kadar gidip geliyor peki bunun tek çaresi outworld almak mı?

el4nce

Koloni
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Evet ben titreşim yapıp cover ı çıkarttığımda yarısına kadar gidip geliyor peki bunun tek çaresi outworld almak mı?
Hayır, işçiler kaçmaya çalışacaktır. Yapmanız gereken işçilerin tüpün girişinden uzaklaştığı anda hızlıca açıp besini vermek. Çok tecrübeli değilseniz bunu yapabilirsiniz. Koloni kaç işçi?

Celilkaran

Yumurta
Üye
Ama bügün pratik beslenme alanı yapma videosunu izledim büyük ihtimalle besleme alanı yapacağım teşekkürler