Bugün okulda gezerken buldum ve en yakın koloni ile bile arasında fark vardı ondan çiftleşmiş olabileceğini düşünüyorum ama beykide prensdir ama sizde bir bakın
hem duruşu biraz belli ediyor diğer yandan ise antenleri düz prenseslerin antenleri sağ ve sola doğru kaymış olur nasıl diyim çizgi değilde sağa sola doğru bükülmüş şekilde olurNerden anladın
He anladım tamam teşekkür ederimhem duruşu biraz belli ediyor diğer yandan ise antenleri düz prenseslerin antenleri sağ ve sola doğru kaymış olur nasıl diyim çizgi değilde sağa sola doğru bükülmüş şekilde olur
prens antenleri L şeklinde kırık olan türler de var bildiğim kadarıyla geçenlerde konuşulmuştu forumda. burda prens olduğunu net belli eden şey kafasının çok küçük olması ve antenlerinin düz olması. düz antenli prenses/kraliçeler var mı bilmiyorum modlar görürse cevap verirhem duruşu biraz belli ediyor diğer yandan ise antenleri düz prenseslerin antenleri sağ ve sola doğru kaymış olur nasıl diyim çizgi değilde sağa sola doğru bükülmüş şekilde olur