Karınca türlerinin bakımını kolaydan zora sıralayabilir misiniz?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüm karıncalar canlı yem ile beslenmelidir buna messor da dahilPeki etçil olanlar hangileri
Bakım yeri hazır , işçi var ise tabiki ortaya girer ama genel olarak zor tür olarak bilinirCataglyhis de orta seviyeye girer galiba
Karınca almak içinse uçuşları bekle ama ekipman için karıncam sitesi güvenliYeni karınca hobisine başlıycam acaba hangi siteyi önerirsiniz
Karınca türlerinin bakımını kolaydan zora sıralayabilir misiniz
yeni başlayanlar için messor en iyi tercihKarınca türlerinin bakımını kolaydan zora sıralayabilir misiniz?
Kraliçede var kolonide var en kalitelisinden ürünlerde var sürekli burdan alışveriş yaparımYeni karınca hobisine başlıycam acaba hangi siteyi önerirsiniz
Manica beslemesi çokta zor değil aslında, çoğu türden daha kolay hatta, üreme desen sürekli 70 yumurta/10 larva/10 pupası oluyor, canlı yem desen ne atarsan agresif bir şekilde sokup öldürüyorlar bilemiyorum neden zor oldu bulunma orluğundandır belki.Zor diye bişey yoktur her karınca türü bilgi gerektirir
Rehberlerde zorluk türü mevcut ben yine bildiğim türler ile sıralama yapayım
A ( Kolay )
Messor
Camponotus
Tetramorium
Lasius
Tapinoma
Lepisiota
B( Orta)
Pheidole
Aphaenogaster
Formica
Solenopsis
Nylanderia
Myrmica
C( zor )
Colobopsis
Manica
Olabilir belki agresif yapısı yüzündendirCanlı yem için ankara canlı yem
Manica beslemesi çokta zor değil aslında, çoğu türden daha kolay hatta, üreme desen sürekli 70 yumurta/10 larva/10 pupası oluyor, canlı yem desen ne atarsan agresif bir şekilde sokup öldürüyorlar bilemiyorum neden zor oldu bulunma orluğundandır belki.