fotoğrafını atarsanız yardımcı olabilirim. onun dışında bir tüp hazırladınız mı? genelde tehlike de olduğunu düşündüklerinde okduğu yerde kalırlar yada kaçacak bir yer bulana kadar enerji kaybetmemek adına hareket etmezler. yani gözlemlediğim kadarıyla. yuva denibilecek bir yere ihtiyacı var.Merhaba, kraliçe karınca buldum. Bir kaç gündür bakıyordum ama kaskatı kesildi ve sadece dokunduğumda hareket ediyor. Sorun ne olabilir?
pek bir sorun olmaz zaten normal stressiz hallerinde nerdeyse hiç hareket etmiyorlar rahatsız etmeyinMerhaba, kraliçe karınca buldum. Bir kaç gündür bakıyordum ama kaskatı kesildi ve sadece dokunduğumda hareket ediyor. Sorun ne olabilir?
Toprağa şekere ve bitkilere gerek yok sadece su ihtiyacını gidermesi için ıslak pamuk koyun ve çok fazla rahatsız etmeyin kraliçenin fotoğrafını atabilirmisinizMaalesef doğru bir yuva hazırlamamış olabilirim şu köyde bulduğum için pek iyi bir yuva değil şırınga veya test tüpü yoktu bende bir plastik kaba koydum ve plastik kaba sadece toprak ve bir kaç bitki şeker ve pamukla su koyuyorum
BuyurunToprağa şekere ve bitkilere gerek yok sadece su ihtiyacını gidermesi için ıslak pamuk koyun ve çok fazla rahatsız etmeyin kraliçenin fotoğrafını atabilirmisiniz
Tam emin olamadım ama Componotus sp. Kraliçe'si olduğunu düşünüyorum. Arkadaşın da dediği gibi kraliçe fazla hareketli olmaz. Tüpe koyun ve strese sokmamaya çalışın.Buyurun