Onları almasının nedeni işçinin olmamasıdır işçiler alır onu, bu kadar erken tüp değiştirme dedin keşke.2 gün önce yumurtaları manuel şekilde transfer ettim. Tüpün ucuna koydum, ancak o yumurtaları almak yerine yeni 2 tane yumurta yaptı. Onları oradan alayım mı? Çürürler mi? Çünkü beslemiyor da, hâlâ aynı yerde.
pamuk kurumuştu ve şırıngadan test tüpğne geçirmem lazımdıOnları almasının nedeni işçinin olmamasıdır işçiler alır onu, bu kadar erken tüp değiştirme dedin keşke.
hocam kurumuş ittirirken fak ettimYumurtaları kraliçeye yaklaştırın. Çürüme değil ama türlü patojenlerin zamanla birikmesi ve yetersiz nem sebebiyle zamanla kurumasıyla yumurtalar bozulabilir, ölebilir.
Sağlık olsun, tecrübe olur size. Bir daha ki manuel transferleriniz de yeni tüpte ki kraliçenin hemen yanına yumurtaları bırakmayı unutmayın, keyifli hobiler.hocam kurumuş ittirirken fak ettim
maalesef
Yeni yumurtlamış tekrardan 6-7 tane ama daha geç yumurtadan çıkıcak.
sağolun hocam sizede iyi hobiler.Sağlık olsun, tecrübe olur size. Bir daha ki manuel transferleriniz de yeni tüpte ki kraliçenin hemen yanına yumurtaları bırakmayı unutmayın, keyifli hobiler.