Herkes bu soruyu soruyor benim 25. Günde oldu 2 haftada pupa olması zor ilk günkü gibi diyen biri vardı demin okudum büyüyor siz fark etmiyorsunuz bekleyin 3 bilemedin 4. Haftada pupa olur. Muhtemelen messor besliyorsun onun gelişimi biraz daha yavaş ve ilk yumurtaları olduğu için süreç yavaş işliyor.Benim karıncamın yumurtlayalı 2 hafta falan oldu ama hala yumurtalarda bi büyüme yok neden olabilir ?
Tür: Prenolepis Nitens
yok aşağıya yazdım messor degil nitens ama tamamdır beklicem teşekkürlerHerkes bu soruyu soruyor benim 25. Günde oldu 2 haftada pupa olması zor ilk günkü gibi diyen biri vardı demin okudum büyüyor siz fark etmiyorsunuz bekleyin 3 bilemedin 4. Haftada pupa olur. Muhtemelen messor besliyorsun onun gelişimi biraz daha yavaş ve ilk yumurtaları olduğu için süreç yavaş işliyor.
Hocam nitens zaten zor nazlı bir tür eğer multi deilse işçi almak çok zoryok aşağıya yazdım messor degil nitens ama tamamdır beklicem teşekkürler
Biliyorum ama deniyorum bakalım inşallah çıkar <3Hocam nitens zaten zor nazlı bir tür eğer multi deilse işçi almak çok zor