kanka benden sana tavsiye hızlıca transfer et çünkü suyu pembeleşmiş ve zehirlenmiş pamuk kirlenmiş acilen transfer gerekiyor yoksa koloniyi mite basabilir yada koloni sudan dolayı zehirlenebilir.Resimlerde görüldüğü gibi pamukta mantar oluşumu oldu git gide karariyor böyle sizce transfer yapmalı mıyım yada başka fikriniz varsa söyliyebilirsiniz ve bunun olmaması için ne yapmak gerekir
Ekli dosyayı görüntüle 16302Ekli dosyayı görüntüle 16303
Aslında o tüpün kılıfi o yüzden öyle renkli gözüküyor ama geçmiyorlar manuel mi yapmam lazım transerikanka benden sana tavsiye hızlıca transfer et çünkü suyu pembeleşmiş ve zehirlenmiş pamuk kirlenmiş acilen transfer gerekiyor yoksa koloniyi mite basabilir yada koloni sudan dolayı zehirlenebilir.
sudaki pembeleşmeye ne demeli karıncalar zehirlenip ölebilir. su kirlenmiş ve transfer gerekli diye biliyorum.Pamuktaki kararma pek zararlı bir şey değil. Transfere gerek olduğunu düşünmüyorum şu anlık.
manuel transfer en son tercihin olmalı ama çok zor durumda kalırsan manuel transfer yapabilirsin. onun yerine karınca çiftliğim kanalında tuğkan abinin transfer videolarını izleyebilirsin. ışık ile transfer yapılabilir. ışıkda transfer olmuyorlarsa bi arkadaş vardı telefona titreşim uygulaması indiriyordu titreşim ile transfer yapıyordu. buda başka bir çözüm. ama transfer gerekli şahsi düşüncem çünkü o suyun rengi hiç iç açıcı değil.Aslında
Aslında o tüpün kılıfi o yüzden öyle renkli gözüküyor ama geçmiyorlar manuel mi yapmam lazım transeri
Su pembeleşmemiş kırmızı cover nedeniyle öyle gözükmüş.sudaki pembeleşmeye ne demeli karıncalar zehirlenip ölebilir. su kirlenmiş ve transfer gerekli diye biliyorum.
haydaa bende pembeleşmiş sanıyordumSu pembeleşmemiş kırmızı cover nedeniyle öyle gözükmüş.
Transferi gerçekleştirdim hocam evet tuğkan abi yaptığı gibi yaptım karıncalar zaten anladı ordaki pisliği ve temiz yere geçtiler uğraştırmadilar beni sağolsunlarmanuel transfer en son tercihin olmalı ama çok zor durumda kalırsan manuel transfer yapabilirsin. onun yerine karınca çiftliğim kanalında tuğkan abinin transfer videolarını izleyebilirsin. ışık ile transfer yapılabilir. ışıkda transfer olmuyorlarsa bi arkadaş vardı telefona titreşim uygulaması indiriyordu titreşim ile transfer yapıyordu. buda başka bir çözüm. ama transfer gerekli şahsi düşüncem çünkü o suyun rengi hiç iç açıcı değil.
Aferin onlaraTransferi gerçekleştirdim hocam evet tuğkan abi yaptığı gibi yaptım karıncalar zaten anladı ordaki pisliği ve temiz yere geçtiler uğraştırmadilar beni sağolsunlar![]()