Formikaryum var mıdır bilmiyorum ama tüpleri trendyoldan bulabilirsiniz. 10'lu set halinde satılıyor çok pahalı değildi yanlış hatırlamıyorsam. Ant store Türkiyeyi de öneriyorlar.Bu hobi için güvenilir dediğiniz tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır outworld formikaryum tüp ürünleri vs gibi yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar
Açıkçası ben genelde ekipmanlar da dahil tüm alışverişlerimi trendyoldan yapıyorum. Satıcılar arasında fiyat farkları oluyor bir miktar, ama hem uygun fiyatlı olup hem de kaliteli ürünler var. Canlı yemimi de buradan alıyorum.Evet tüpleri trendyoldan almıştım peki canlı yem için önerileriniz var mı
Ant store turkey shopierBu hobi için güvenilir dediğiniz tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır outworld formikaryum tüp ürünleri vs gibi yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar
Antstore tavsiye ederim ben çok memnunum.Bu hobi için güvenilir dediğiniz tavsiye ettiğiniz yerler var mıdır outworld formikaryum tüp ürünleri vs gibi yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar