Nerdeyseniz başlama zamanını söylerseniz mutlu olurum
Karınca genelde tüm karıncaların uçuş takvimini paylaştım, istersen dc sunucusuna gel ben sana atayım takvimi.Nerdeyseniz başlama zamanını söylerseniz mutlu olurum
Şuna yoktur yani ok tşkAdana da Messor vardır da Karınca Genelde uçuş zamanı takvimi var. Messorlar Mart sonu Nisan başı arasında uçuş dönemi başlar eylüle kadar sürer.
Bahsettiğin dc sunucusu karınca çiftliğim kanalına mı ait yoksa senin sunucun mu?Karınca genelde tüm karıncaların uçuş takvimini paylaştım, istersen dc sunucusuna gel ben sana atayım takvimi.
Karınca çiftliğim discord sunucusu, ve takvimi karınca genele attım ama kaydetmek istiyorsanız gelin sunucuya Mustafa yazınız.Bahsettiğin dc sunucusu karınca çiftliğim kanalına mı ait yoksa senin sunucun mu?
Sunucu linkini atabilir misin ?Karınca çiftliğim discord sunucusu, ve takvimi karınca genele attım ama kaydetmek istiyorsanız gelin sunucuya Mustafa yazınız.
Buyrun https://discord.gg/ZBZzkbqXSunucu linkini atabilir misin ?
Adana'da geçen sene 10 mart civarında başladı çok büyük bir uçuştu 14 tane messor bulmuştum bi günde ben takip ediyorum bu senede kraliçe alıcam forumda başlık olarak açarımNerdeyseniz başlama zamanını söylerseniz mutlu olurum
Selamlar Kokoreç, karınca uçuş zamanlarını belirli bir hava durumuna göre belirleriz. Karıncaların çiftleşme uçuşu için uygun olan hava koşulları genellikle Mart-Eylül arası sağlanır. Bu sebeple bu zaman aralığında kraliçe bulabilirsiniz. İyi hobiler.Nerdeyseniz başlama zamanını söylerseniz mutlu olurum
Karınca genelde tüm karıncaların uçuş takvimini paylaştım, istersen dc sunucusuna gel ben sana atayım takvimi.
Merhaba banada ata bilirmisiniz suresi gecmis davetin
Uçuş takvimlerinin paylaşmayalım aktarmayalım lütfen ülkemizde olmayan türler var iken hangi ülke şehire yapıldığı uknow olan şaçma listelerAdana da Messor vardır da Karınca Genelde uçuş zamanı takvimi var. Messorlar Mart sonu Nisan başı arasında uçuş dönemi başlar eylüle kadar sürer.
Karınca çiftliğim discord sunucusu, ve takvimi karınca genele attım ama kaydetmek istiyorsanız gelin sunucuya Mustafa yazınız.
Merhaba şimdi size bir sorum olacak karınca uçuş takvimini kimden aldınız hangi ülkeye şehire göre yaptınız ülkemizde olmayan türleri neden yazdınız bakın karınca uçuş takvimi tamamen yanlış olmak ile insanları yanıltıyor lütfen bilip bilmeden yapalım yaymayalım. İyi hobilerKarınca çiftliğim discord sunucusu, ve takvimi karınca genele attım ama kaydetmek istiyorsanız gelin sunucuya Mustafa yazınız.