Karınca tüp temizleme

otsavas

Yumurta
Üye
4-5 işçili messorlarım var ama tüpleri şekerli su verdiğim için pislendi. (içmemişler) Kulak çöpü ile kolayca temizlenir mi yoksa direkt transfer mi yapayım?

Kyouraku67

Yumurta
Üye
Bu konuda buna çözüm olabilecek bir ürün paylaştım fakat Tayland ta satılıyor. Bakıp 3d yazıcınınız varsa deneyebilirsiniz.

omereymenc

Yumurta
Üye
Peki transfer sıkıntı yaratır mı bir tanesinin pisliği daha fazla akmış biraz.
Transferde sorun olmaz Manuel yapmanıza gerek yok eğer yapacağım derseniz transfer yapacağınız tüpe cover yapın diğerinin coverını açın ışık ile transfer yavaşça gerçekleşecektir. Kulak çöpü ile bastırdığınızda gitmiyor mu? İsterseniz ıslatın öyle bir silin sonra kurulayın.

otsavas

Yumurta
Üye
Transferde sorun olmaz Manuel yapmanıza gerek yok eğer yapacağım derseniz transfer yapacağınız tüpe cover yapın diğerinin coverını açın ışık ile transfer yavaşça gerçekleşecektir. Kulak çöpü ile bastırdığınızda gitmiyor mu? İsterseniz ıslatın öyle bir silin sonra kurulayın.
Zaten ilk başta pamukla silmeyi deniyeceğim. Zorunda kalmadığını sürece transfer yapmam.

otsavas

Yumurta
Üye
IMG20250513125305.jpgIMG20250513125601.jpgIMG20250513125200.jpg
Bu kadar temizleyebildim fotoğraflar çok net değil ama yinede sormak istedim biraz daha temizlemeye gerek var mı?