Karınca sanatı güvenilir site mi?

OnurWithoutHonor

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba bu siteden ilk defa alışveriş yaptım. Güvenilir olduğunu duymuştum sipariş etmek istedim ürünleri de çok güzel gözüküyordu. Site sahibinin üniversite ve okul durumları sebebiyle siparişin gecikebileceğinin uyarısı vardı ancak okullar bitmesine rağmen 1 ay kadar gecikeceğini düşünmüyordum. Yazdım ancak cevapta vermiyorlar artık. Sizin alışveriş geçmişiniz oldu mu acaba bu siteyle? Direkt olarak dolandırıcı yaftası vurmakta istemiyorum ama endişe verici bir durum bence sipariş eden kişi adına.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    16.5 KB · Görüntüleme: 17
Moderatör tarafında düzenlendi:

BahadirSarp

Replete
Üye
Arkadaşlar merhaba bu siteden ilk defa alışveriş yaptım. Güvenilir olduğunu duymuştum sipariş etmek istedim ürünleri de çok güzel gözüküyordu. Site sahibinin üniversite ve okul durumları sebebiyle siparişin gecikebileceğinin uyarısı vardı ancak okullar bitmesine rağmen 1 ay kadar gecikeceğini düşünmüyordum. Yazdım ancak cevapta vermiyorlar artık. Sizin alışveriş geçmişiniz oldu mu acaba bu siteyle? Direkt olarak dolandırıcı yaftası vurmakta istemiyorum ama endişe verici bir durum bence sipariş eden kişi adına.
Hocam Karınca sanatı siparişleri baya aksatıyor son zamanlarda göndereceğini düşünüyorum ama siz yinede whatsapp'tan ulaşın araya kaynamasın kargonuz.

sNel

Nanitik
Üye
Geçen yaz alışveriş yapmıştım. Sizinki kadar aksamadı ama benimki de bi tık gecikmişti. Onun dışı sorun yaşamadım.

Lokmankaya

Yumurta
Üye
Selamlar,

Siteden ben de sipariş vermiştim, instagramdan ulaşırsan cevap veriyor. Kesinlikle dolandırıcı vs değil, rahat olabilirsin. Bana 2 haftaya kargolayacağını söyleyince ben de bir kararsızdım o sıra iptal edelim dedim. Para iadesini kendisi ibandan attı direkt.

sadece 3D printer ile bastığı için uzun sürebiliyor. Yazmanızda fayda var.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Direkt site sahibi tanıdığım olduğu için bu durumu kendisine ilettim. Bütleri vs olduğu için 1-2 hafta fazladan uzatma durumu olduğunu belirtti. En kısa zamanda tüm siparişleri yollayacakmış. Kendisi güvenilir biridir, şüpheniz olmasın.
1751901366887.png

OnurWithoutHonor

Yumurta
Üye
Bugün dönüş yaptı kendileri ve kargoya yollayacağını belirtti. Teşekkür ederim <3
Direkt site sahibi tanıdığım olduğu için bu durumu kendisine ilettim. Bütleri vs olduğu için 1-2 hafta fazladan uzatma durumu olduğunu belirtti. En kısa zamanda tüm siparişleri yollayacakmış. Kendisi güvenilir biridir, şüpheniz olmasın.
Ekli dosyayı görüntüle 63219