Bugün kraliçe buldum test tüpüne aldım ama pamuğu ısırıyor çıkmak için. Çiftleşmek istediğine filan gösterge olabilir mi?
Olabilir elimde taşımıştım test tüpüne koyana kadar ondan olmuş olabilir mi?hayvanı strese sokmuş olabilirsin.kaçmaya çalışıyor
döllenmiştir büyük ihtimalle strese sokmamaya çalış umarım kötü bir sorun değildir keyifli hobiler.Yuva ağzında bulmadım. Kanatları da var. Nemli pamuğu değil de tüpü kapattığım pamuğu kurcalıyor. Teşekkürler.
döllenmiştir büyük ihtimalle strese sokmamaya çalış umarım kötü bir sorun değildir keyifli hobiler.
Çok teşekkürlerdöllenmiştir büyük ihtimalle strese sokmamaya çalış umarım kötü bir sorun değildir keyifli hobiler.
Bi de şuan benim oda 13 14 derece civarlarında daha sıcak Bi yere almamı önerir misin yoksa ideal mi? Tür: Lasius Nigerdöllenmiştir büyük ihtimalle strese sokmamaya çalış umarım kötü bir sorun değildir keyifli hobiler.
hmm 20 derece de yumurtlarlar genelde sıcak bir yere alman tabiki daha iyi olur çekmecenin içi dolabın içi gibi çorapla sarabilirsin veya ısıtıcı, soban varsa yanlarına koyabilirsin. Not. çok sıcakta olmasın nem yeterli.Çok teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bi de şuan benim oda 13 14 derece civarlarında daha sıcak Bi yere almamı önerir misin yoksa ideal mi? Tür: Lasius Niger
Valla çok yardımın dokundu teşekkür ederim. Keyifli hobiler.hmm 20 derece de yumurtlarlar genelde sıcak bir yere alman tabiki daha iyi olur çekmecenin içi dolabın içi gibi çorapla sarabilirsin veya ısıtıcı, soban varsa yanlarına koyabilirsin. Not. çok sıcakta olmasın nem yeterli.
TeşekkürlerTüpe yeni koyulan kraliçelerin yuvaya alışma sürecinde gözlemlenen bir davranış. Yapılması gereken şey rahatsız etmemek.