Karınca pamuğu ısırıyorsa

Staffraenn

Yumurta
Üye
Bugün kraliçe buldum test tüpüne aldım ama pamuğu ısırıyor çıkmak için. Çiftleşmek istediğine filan gösterge olabilir mi?

Nazmiefe

Pupa
Üye
hayır. kanatları varmı? veya yuva ağzından mı aldınız bunları cevaplar mısınız? ayrıca kraliçenin 1 kere çifleşmesi yeter bence hemen kötüye bağlama her gün bakmamaya çalış haftada bir bak çifleşmiş ise 1 2 hafta da yumurtlar yumurtlamazsa doğaya salman daha iyi olur çiftleşmemiştir, ayrıca
pamuğa yumurta için yer açıyor olabilir veya su içiyordur, nem seviyordur. Hemen ön yargılı bulunmayalım. Keyifli hobiler

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
hayvanı strese sokmuş olabilirsin.kaçmaya çalışıyor

Staffraenn

Yumurta
Üye
Yuva ağzında bulmadım. Kanatları da var. Nemli pamuğu değil de tüpü kapattığım pamuğu kurcalıyor. Teşekkürler.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hayvanı strese sokmuş olabilirsin.kaçmaya çalışıyor
Olabilir elimde taşımıştım test tüpüne koyana kadar ondan olmuş olabilir mi?

Staffraenn

Yumurta
Üye
döllenmiştir büyük ihtimalle strese sokmamaya çalış umarım kötü bir sorun değildir keyifli hobiler.

döllenmiştir büyük ihtimalle strese sokmamaya çalış umarım kötü bir sorun değildir keyifli hobiler.
Çok teşekkürler

Bi de şuan benim oda 13 14 derece civarlarında daha sıcak Bi yere almamı önerir misin yoksa ideal mi? Tür: Lasius Niger

Nazmiefe

Pupa
Üye
Çok teşekkürler

Bi de şuan benim oda 13 14 derece civarlarında daha sıcak Bi yere almamı önerir misin yoksa ideal mi? Tür: Lasius Niger
hmm 20 derece de yumurtlarlar genelde sıcak bir yere alman tabiki daha iyi olur çekmecenin içi dolabın içi gibi çorapla sarabilirsin veya ısıtıcı, soban varsa yanlarına koyabilirsin. Not. çok sıcakta olmasın nem yeterli.

Staffraenn

Yumurta
Üye
hmm 20 derece de yumurtlarlar genelde sıcak bir yere alman tabiki daha iyi olur çekmecenin içi dolabın içi gibi çorapla sarabilirsin veya ısıtıcı, soban varsa yanlarına koyabilirsin. Not. çok sıcakta olmasın nem yeterli.
Valla çok yardımın dokundu teşekkür ederim. Keyifli hobiler. :) :)

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Tüpe yeni koyulan kraliçelerin yuvaya alışma sürecinde gözlemlenen bir davranış. Yapılması gereken şey rahatsız etmemek.