Karınca ölüm

Huzunlu_kokorec

Yumurta
Üye
Arkadaşlar şuan çok hüzünlüyüm annem benim karıncaları temizliğin diye balkona koymuş bugün çok sıcaktı malûm adana Mariolar ölmüş 2 kolonimin kraliçesi ölmüş messor kolonime birleştirme yapıcam ama muhtemelen olmıcak bir componotus kolnisi var elimde birleştirme yapıcak kraliçe yok en kısa zamanda vermeyi düşünüyorum
Bu sever netim hızlıdan bu hafta sonu verebileceğim kişiler yazsın dayanmaz böyle kraliçesiz

Huzunlu_kokorec

Yumurta
Üye
Adana Çukurova belediye evleri mahallesi de oturuyorum dm ye beklerim birleştirme yapabilicek birileri varsa bakarım diyen

AntFromTurkey

Yumurta
Üye
Arkadaşlar şuan çok hüzünlüyüm annem benim karıncaları temizliğin diye balkona koymuş bugün çok sıcaktı malûm adana Mariolar ölmüş 2 kolonimin kraliçesi ölmüş messor kolonime birleştirme yapıcam ama muhtemelen olmıcak bir componotus kolnisi var elimde birleştirme yapıcak kraliçe yok en kısa zamanda vermeyi düşünüyorum
Bu sever netim hızlıdan bu hafta sonu verebileceğim kişiler yazsın dayanmaz böyle kraliçesiz
Kanka nasıl öldüler? Nerede bakıyorsun morio ve kolonilere?

Emir123

Media
Üye
Kanka nasıl öldüler? Nerede bakıyorsun morio ve kolonilere?
Sıcakta demiş arkadaş,

birleştirme vs deneme kraliçesiz kolonileri doğaya sal pupa larva varsa diğer kolonilere ekleyebilirsin.

Huzunlu_kokorec

Yumurta
Üye
Sıcakta demiş arkadaş,

birleştirme vs deneme kraliçesiz kolonileri doğaya sal pupa larva varsa diğer kolonilere ekleyebilirsin.
Çok var sadece nedense balkonda güneş görmüş oda sadeve kraliçeleri öldürmüş ekliyecek kolonide yok salsam pupalarla yeni koloniye katılırlar mı

Emir123

Media
Üye
Çok var sadece nedense balkonda güneş görmüş oda sadeve kraliçeleri öldürmüş ekliyecek kolonide yok salsam pupalarla yeni koloniye katılırlar mı
arkadaşım yazdığın mesajı anlamıyorum virgül vs kullan

Pupa, larva diğer kolonilere eklersen kabul edebilirler kraliçeye işçi eklemeyi deneme öldürürler
kraliçesi ölmüş işçileri doğaya sal.