Karınca nerde hangi ayda bulurum

Enes-66

Yumurta
Üye
Hangi ayda daha fazla bulma olasılığım yüksektir geçen sene hiç bulamdim bu yıl fazla bulmak istiyorum yardımcı olur musunuz nerelerde aramam lazım nerelere gideyim havanın kaç derece olası lazım teşekkür ederim şimdiden bide eğer uyguna veren olursa şimdi de almak isterim

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
mart nisan gibi bulmaya başlarsınız, mayıs haziran benim en çok rastladığım aylar. hava 17 18 derecenin üstünde olduğu sürece bulma şansınız var. kaldırım kenarları, toprak patikalar, parklar en çok rastlayabileceğin yerler. ayrıca forumda bunlarla ilgili milyonlarca konu açıldı lütfen aramadan konu açmayın.

Enes66

Yumurta
Üye
mart nisan gibi bulmaya başlarsınız, mayıs haziran benim en çok rastladığım aylar. hava 17 18 derecenin üstünde olduğu sürece bulma şansınız var. kaldırım kenarları, toprak patikalar, parklar en çok rastlayabileceğin yerler. ayrıca forumda bunlarla ilgili milyonlarca konu açıldı lütfen aramadan konu açmayin

Enes66

Yumurta
Üye
mart nisan gibi bulmaya başlarsınız, mayıs haziran benim en çok rastladığım aylar. hava 17 18 derecenin üstünde olduğu sürece bulma şansınız var. kaldırım kenarları, toprak patikalar, parklar en çok rastlayabileceğin yerler. ayrıca forumda bunlarla ilgili milyonlarca konu açıldı lütfen aramadan konu açmayın.
Peki satan kişiler var mı şimdi almak istiyorum ama bulamadım yardımcı olur musunuz rica etsem

Topirak

Media
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Peki satan kişiler var mı şimdi almak istiyorum ama bulamadım yardımcı olur musunuz rica etsem
almanı tavsiye etmem bekle dönem açılanan kadar o zamana kadar da iyice bilgilenebilirsin.

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
arkadaşın dediği gibi kesinlikle almanızı tavsiye etmem. vakti gelince bulacaksınız zaten.

Tugraaaaaaa

Yumurta
Üye
Mart nisan gibi bulabilirsin ama daha çok yaz ayları haziran ağustos gibi bulabilirsin bende bulmak için yazı bekliyorum