bora-colak Yumurta Üye Katılım 19 Tem 2023 Mesajlar 35 Tepkime puanı 9 5 Ağu 2023 #1 Mersin’ de yaylada balkonda dolaşırken buldum ama karınca mıdır değil midir emin olamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Ekli dosyalar 6b7e685e-d080-412c-b3b8-90976f54cf72.jpeg 34.2 KB · Görüntüleme: 3
Mersin’ de yaylada balkonda dolaşırken buldum ama karınca mıdır değil midir emin olamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm E E EArslan 5 Ağu 2023 Camponotus sp. prensi sanırım. Yumurtlamaz, salabilirsiniz. Bulduğunuz yerin yakınlarına bakarsanız kraliçesinide bulabilirsiniz.
Camponotus sp. prensi sanırım. Yumurtlamaz, salabilirsiniz. Bulduğunuz yerin yakınlarına bakarsanız kraliçesinide bulabilirsiniz.
E EArslan Minör Üye Katılım 2 Mar 2022 Mesajlar 861 Çözümler 66 Tepkime puanı 586 5 Ağu 2023 #2 Camponotus sp. prensi sanırım. Yumurtlamaz, salabilirsiniz. Bulduğunuz yerin yakınlarına bakarsanız kraliçesinide bulabilirsiniz. Oyla 0 Downvote Çözüm
Camponotus sp. prensi sanırım. Yumurtlamaz, salabilirsiniz. Bulduğunuz yerin yakınlarına bakarsanız kraliçesinide bulabilirsiniz.
bora-colak Yumurta Üye Katılım 19 Tem 2023 Mesajlar 35 Tepkime puanı 9 5 Ağu 2023 #3 Ben de prense benzettim ama bundan daha büyüğünü bulamayınca herhalde kraliçe diye almıştım. Teşekkürler Oyla 0 Downvote
Ben de prense benzettim ama bundan daha büyüğünü bulamayınca herhalde kraliçe diye almıştım. Teşekkürler