underground whatpsapp adresine 3 gündür yazıyorum bugünde sahapta yazdım öğlen cevap verdiler internettede biraz araştırdım ve çoğu kişi bu sorunla karşılaşmışBenim bildiğim aktif olan 2 site var "Underground Ant World" ve "Ant Store Turkey " bu mağazalardan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
Underground ant world e sipariş oluşturdum 5 gün geçti daha hazırlanıyor yazıyor hemen kargolanmıyor haberin olsunBenim bildiğim aktif olan 2 site var "Underground Ant World" ve "Ant Store Turkey " bu mağazalardan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
knk oradan denemelik bir adet messor almak istiyorum ama emin değilimUnderground ant world e sipariş oluşturdum 5 gün geçti daha hazırlanıyor yazıyor hemen kargolanmıyor haberin olsun
Hocam kargo ücreti oluyor mu orda?Ant store turkey daha pazartesi kargom geldi
Messorlar yumurtalı geldiği iddia ediliyor ben çok emin değilim o konu da iki kraliçe sipariş verdim ben, kargo dahil stres anında yumurtayı yemiştir diyip sorumluluğu atacaklardır hdepxmwldlwknk oradan denemelik bir adet messor almak istiyorum ama emin değilim
knk oradan denemelik bir adet messor almak istiyorum ama emin değilim
Abi ben Antstoreturkey'den aldım geçen hafta çarşamba. Cuma günü akşam yazdım kargoya verildi mi diye çünkü sitede cuma yada cumartesi kapında diyordu. 90 TL Aras kargo ücreti ödedim. Galiba işi vardı cumartesi kargoya verdi, pazartesi geldi. Üstelik MNG kargoyla gönderdi 250 TL normalde ve hepsi sapasağlam geldi.Hocam kargo ücreti oluyor mu orda?
Teşekkür ederim sağol.Messorlar yumurtalı geldiği iddia ediliyor ben çok emin değilim o konu da iki kraliçe sipariş verdim ben, kargo dahil stres anında yumurtayı yemiştir diyip sorumluluğu atacaklardır hdepxmwldlw
Hem bir messor söylemeye kalksan güncel kurla örnek vereyim sana
125 kraliçe ücretli
100 kargo
25 KDV vs
250 ye denk geliyor böyle tek alım pahalı ama yine de sen bilirsin 800 üzeri kargo ücretsiz zaten benim alışveriş totalde 1.500 falan tuttu ordan toplu alsan daha kârlı
Ekli dosyayı görüntüle 45758
Anca kargolanmış yani acil bir işin falan olursa 5 günde kargoya veriliyor bilgine
Hmm anladım.Normalde sitesinde bildiğim kadarıyla kargo ücretsiz diyo dimi?Tabi koşullarını vs. bilmiyorum ama.90₺ fazla kesiyolar ya kargo ücretleri gereksiz fazla.Abi ben Antstoreturkey'den aldım geçen hafta çarşamba. Cuma günü akşam yazdım kargoya verildi mi diye çünkü sitede cuma yada cumartesi kapında diyordu. 90 TL Aras kargo ücreti ödedim. Galiba işi vardı cumartesi kargoya verdi, pazartesi geldi. Üstelik MNG kargoyla gönderdi 250 TL normalde ve hepsi sapasağlam geldi.
Shopier dan almalısın orda kargo ücretleri çıkıyor.Hmm anladım.Normalde sitesinde bildiğim kadarıyla kargo ücretsiz diyo dimi?Tabi koşullarını vs. bilmiyorum ama.90₺ fazla kesiyolar ya kargo ücretleri gereksiz fazla.