Karınca malzemeleri alabileceğim site önerisi

aliarguz

Yumurta
Üye
Arkadaşlar aktif olarak şuanda 2025 te karınca malzemeleri alabileceğim site önerirmisiniz.

lordqne

Larva
Üye
Ant store turkey daha pazartesi kargom geldi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

efer1m

Yumurta
Üye
Benim bildiğim aktif olan 2 site var "Underground Ant World" ve "Ant Store Turkey " bu mağazalardan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

aliarguz

Yumurta
Üye
Benim bildiğim aktif olan 2 site var "Underground Ant World" ve "Ant Store Turkey " bu mağazalardan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
underground whatpsapp adresine 3 gündür yazıyorum bugünde sahapta yazdım öğlen cevap verdiler internettede biraz araştırdım ve çoğu kişi bu sorunla karşılaşmış

Sharingan

Yumurta
Üye
Underground ant world e sipariş oluşturdum 5 gün geçti daha hazırlanıyor yazıyor hemen kargolanmıyor haberin olsun

aliarguz

Yumurta
Üye
Tabiki almaz olurum 100 tl alıyor otomatik kargo ücreti diye ama sorunşu kargoya vermiyorlar uzun bir süre

Sharingan

Yumurta
Üye
knk oradan denemelik bir adet messor almak istiyorum ama emin değilim
Messorlar yumurtalı geldiği iddia ediliyor ben çok emin değilim o konu da iki kraliçe sipariş verdim ben, kargo dahil stres anında yumurtayı yemiştir diyip sorumluluğu atacaklardır hdepxmwldlw

Hem bir messor söylemeye kalksan güncel kurla örnek vereyim sana

125 kraliçe ücretli
100 kargo
25 KDV vs

250 ye denk geliyor böyle tek alım pahalı ama yine de sen bilirsin 800 üzeri kargo ücretsiz zaten benim alışveriş totalde 1.500 falan tuttu ordan toplu alsan daha kârlı

knk oradan denemelik bir adet messor almak istiyorum ama emin değilim
Screenshot_20250129-231630.jpg
Anca kargolanmış yani acil bir işin falan olursa 5 günde kargoya veriliyor bilgine

lordqne

Larva
Üye
Hocam kargo ücreti oluyor mu orda?
Abi ben Antstoreturkey'den aldım geçen hafta çarşamba. Cuma günü akşam yazdım kargoya verildi mi diye çünkü sitede cuma yada cumartesi kapında diyordu. 90 TL Aras kargo ücreti ödedim. Galiba işi vardı cumartesi kargoya verdi, pazartesi geldi. Üstelik MNG kargoyla gönderdi 250 TL normalde ve hepsi sapasağlam geldi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

aliarguz

Yumurta
Üye
Messorlar yumurtalı geldiği iddia ediliyor ben çok emin değilim o konu da iki kraliçe sipariş verdim ben, kargo dahil stres anında yumurtayı yemiştir diyip sorumluluğu atacaklardır hdepxmwldlw

Hem bir messor söylemeye kalksan güncel kurla örnek vereyim sana

125 kraliçe ücretli
100 kargo
25 KDV vs

250 ye denk geliyor böyle tek alım pahalı ama yine de sen bilirsin 800 üzeri kargo ücretsiz zaten benim alışveriş totalde 1.500 falan tuttu ordan toplu alsan daha kârlı

Ekli dosyayı görüntüle 45758
Anca kargolanmış yani acil bir işin falan olursa 5 günde kargoya veriliyor bilgine
Teşekkür ederim sağol.

waynhen

Pupa
Üye
Abi ben Antstoreturkey'den aldım geçen hafta çarşamba. Cuma günü akşam yazdım kargoya verildi mi diye çünkü sitede cuma yada cumartesi kapında diyordu. 90 TL Aras kargo ücreti ödedim. Galiba işi vardı cumartesi kargoya verdi, pazartesi geldi. Üstelik MNG kargoyla gönderdi 250 TL normalde ve hepsi sapasağlam geldi.
Hmm anladım.Normalde sitesinde bildiğim kadarıyla kargo ücretsiz diyo dimi?Tabi koşullarını vs. bilmiyorum ama.90₺ fazla kesiyolar ya kargo ücretleri gereksiz fazla.