Karınca Kolonisi için Yardım

ThieFrozen

Yumurta
Üye
Arkadaşlar Merhabalar, Karınca Kolonisi oluşturmak istiyorum bununla alakalı internetten pek bilgi alamadım (Öğrenemedim)

Koloni için gerekli test tüpleri pamuk su v.s bunları hazırladım ancak Kraliçe karınca bulmam gerekiyor sanırım.
Bulmam gereken Kraliçe karıncanın yanında farklı karıncalar bulmam gerekiyor mu?

Koloni oluşturmam için uyarılarınız, tavsiyeleriniz var mıdır yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

scragga

Yumurta
Üye
Öncelikle hobiye hoşgeldin. Araştırma yapman ve hazırlık yapman güzel. Koloni mevzusuna gelince koloniyi sen kurmayacaksın Kraliçe karıncan kuracak. Sen sadece uçuşlar başladığı zaman kraliçe karınca bulup bakacaksın o yumurtlayarak işci karıncalarını çıkaracak ve kolonisini kuracak sende onlara bakıp besleyeceksin. Şu zamanlarda uçuşlar başlamadı ama az kaldı sabırlı ol ve uçuşları bekle. Eminim bir kraliçe karınca bulabileceksin. İyi hobiler. Bu arada takıldığın yerlerde yazmaya çekinme.

ErdemPlt

Yumurta
Üye
Uçuşlar başladığı zaman kraliçe karınca bulup tüpe koyun kraliçe kolonisini kendisi yapacaktır.