Karınca kargolama

ZlA1N

Yumurta
Üye
Merhaba, bana Bursa'dan İstanbul'a 3 adet karınca gelecek, hepsinin 2 3 tane işçisi var. Kargoda gelirken sıcak havada dayanabilmesi için nasıl bir kargolama yapmalı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emir123

Media
Üye
bir ilaç kutusuna pamuk yataklık yapsın, test tüplerini gazete veya kağıda sarsın, Pamuğa koysun ve üstüne başka pamukla sabitlesin. Kargoyu şubeye isteyin dağıtıma çıkmasın ölü gelmezler,

Iğdır-Trabzon-Mersin
Bursa-Mersin
İstanbul-Mersin
İzmir-Mersin

Problem yaşamıyorum Yurtiçi kargo en garantisi

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Hocam ben bu sıcakta kargo yapmanızı tavsiye etmiyorum. Sıcak yüzünden test tüpünde aşırı nem oluşuyor ve içeriyi su basıyor. Hayvanlar su yüzünden ölüyor. Yakın zamanda 2 defa yaşadım bu durumu. Bu sıcaklar geçene kadar kargo yapmam muhtemelen. Kurubuz falan kullanarak soğutmak lazım. Ama onunla uğraşmak istemiyorum ben.

Emir123

Media
Üye
Hocam ben bu sıcakta kargo yapmanızı tavsiye etmiyorum. Sıcak yüzünden test tüpünde aşırı nem oluşuyor ve içeriyi su basıyor. Hayvanlar su yüzünden ölüyor. Yakın zamanda 2 defa yaşadım bu durumu. Bu sıcaklar geçene kadar kargo yapmam muhtemelen. Kurubuz falan kullanarak soğutmak lazım. Ama onunla uğraşmak istemiyorum ben.
Kısa mesafede sorun olmaz bence, geçen hafta birçok burda-ığdır gibi uzak mesafe kargom geldi problemsiz. Yinede sizin kararınız

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kısa mesafede sorun olmaz bence, geçen hafta birçok burda-ığdır gibi uzak mesafe kargom geldi problemsiz. Yinede sizin kararınız
Bazı kargolar sıkıntısız gidiyor bazılarında oluyor. Gittiği yerdeki hava durumuyla da alakalı. Ben riske atmak istemiyorum.

Emir123

Media
Üye
Bazı kargolar sıkıntısız gidiyor bazılarında oluyor. Gittiği yerdeki hava durumuyla da alakalı. Ben riske atmak istemiyorum.
Doğrudur hocam mersinde feci sıcak bu aralar. illa kargo yapması gerekiyorsa biz deneyimlerimizi anlattık kendisine kalmış :/

ZlA1N

Yumurta
Üye
İkinizede teşekkürler yardımcı olduğunuz için 😊