- Katılım
- 1 Tem 2022
- Mesajlar
- 604
- Tepkime puanı
- 162
Selam arkadaşlar bugün size karınca jolesi in nasıl yapabileceğinizi göstereceğim. bunu çoğu kişi canlı yem derdinden 1tık kurtulsun diye anlatacağım şimdi gelin tarife geçelim.
Malzemeler;
Jöle (toz)
Su
Bal(veya şeker)
Tohum veya fıstık tozu(yiyen türler için)
Çiğ yumurta beyazı (isteğe bağlı)
Tarif;
Öncelikle paketin arkasında yazdığı gibi jolemizi hazırlıyoruz.joleyi çok katarsanız katı olur az katarsanız cıvık olur buna ben bı ölçek veremem ama arkasında ölçekli halı yazıyor . Jöle dondurulmadan önce biraz soğutup içine (isteğe bağlı)yumurta beyazı (cıvık)veya tohum tozu ve fıstık tozu koyuyoruz. Sonra buz dolabının normal kısmına atıyoruz ve dertsiz bir yem elde ediyoruz yemezler diye terettüt etmenize gerek yok tam 8 türde denedim ve hepsi yedi. Tarif bu kadar inşallah işinize yarar. İyi hobiler 😄
Protein oranı (yumurta beyazı dahil)10/7
Protein oranı (tozlar dahil) 10/4,5
Protein oranı (yumurta beyazı ve tozlar dahil)10/8,7
Canlı yem de haftada veya 2 haftada 1 kullanılabilir
Malzemeler;
Jöle (toz)
Su
Bal(veya şeker)
Tohum veya fıstık tozu(yiyen türler için)
Çiğ yumurta beyazı (isteğe bağlı)
Tarif;
Öncelikle paketin arkasında yazdığı gibi jolemizi hazırlıyoruz.joleyi çok katarsanız katı olur az katarsanız cıvık olur buna ben bı ölçek veremem ama arkasında ölçekli halı yazıyor . Jöle dondurulmadan önce biraz soğutup içine (isteğe bağlı)yumurta beyazı (cıvık)veya tohum tozu ve fıstık tozu koyuyoruz. Sonra buz dolabının normal kısmına atıyoruz ve dertsiz bir yem elde ediyoruz yemezler diye terettüt etmenize gerek yok tam 8 türde denedim ve hepsi yedi. Tarif bu kadar inşallah işinize yarar. İyi hobiler 😄
Protein oranı (yumurta beyazı dahil)10/7
Protein oranı (tozlar dahil) 10/4,5
Protein oranı (yumurta beyazı ve tozlar dahil)10/8,7
Canlı yem de haftada veya 2 haftada 1 kullanılabilir