Önerdiğin ürün var mı?5 watt lık bir ısıtıcı pad ya da ısıtıcı ampul kullanabilirisin.
teşekkür ederimBurada reklam yapmak yasak. 200-300 Tl arasında, 25'e 45 ebatlarında bir ısıtıcı pad işini görür.
Karbon film kullanıyorum, Gazi kuluçkadan aldım gayet memnunum. En ucuz orada bulmuştum. Termostatlı alabilirsiniz direkt ama elektrik bilgim var derseniz termostat röle alıp bağlamak haliyle daha uyguna geliyor.teşekkür ederim
Messor cinsi için ısıtıcıya ihtiyacınız yok. Isıtıcı kullanılması gereken zamanda zaten diyapozda oluyorlar ama illaki alacağım derseniz Ankaracanlıyem hazır olarak satıyor, canlı yem ve pedi aynı anda alarak kargo parasından tasarruf da etmiş olursunuz .Merhaba, ben Messor tipi karınca beslemek istiyorum ama oda sıcaklığım yeterli olmayabiliyor. Önerdiğiniz bir ısıtıcı var mı?
Azıcık uğraşla 2 katı boyutunda olan yarı fiyatına alınabiliyor. Birazcık uğraşın zararı olmaz diye düşünüyorum.Messor cinsi için ısıtıcıya ihtiyacınız yok. Isıtıcı kullanılması gereken zamanda zaten diyapozda oluyorlar ama illaki alacağım derseniz Ankaracanlıyem hazır olarak satıyor, canlı yem ve pedi aynı anda alarak kargo parasından tasarruf da etmiş olursunuz .