Karınca ısıtıcısı

Pogaca

Yumurta
Üye
Merhaba, ben Messor tipi karınca beslemek istiyorum ama oda sıcaklığım yeterli olmayabiliyor. Önerdiğiniz bir ısıtıcı var mı?

Ardaktc

Yumurta
Üye
5 watt lık bir ısıtıcı pad ya da ısıtıcı ampul kullanabilirisin.

Ardaktc

Yumurta
Üye
Burada reklam yapmak yasak. 200-300 Tl arasında, 25'e 45 ebatlarında bir ısıtıcı pad işini görür.

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
teşekkür ederim
Karbon film kullanıyorum, Gazi kuluçkadan aldım gayet memnunum. En ucuz orada bulmuştum. Termostatlı alabilirsiniz direkt ama elektrik bilgim var derseniz termostat röle alıp bağlamak haliyle daha uyguna geliyor.

Aquila

Pupa
Üye
Merhaba, ben Messor tipi karınca beslemek istiyorum ama oda sıcaklığım yeterli olmayabiliyor. Önerdiğiniz bir ısıtıcı var mı?
Messor cinsi için ısıtıcıya ihtiyacınız yok. Isıtıcı kullanılması gereken zamanda zaten diyapozda oluyorlar ama illaki alacağım derseniz Ankaracanlıyem hazır olarak satıyor, canlı yem ve pedi aynı anda alarak kargo parasından tasarruf da etmiş olursunuz .

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Messor cinsi için ısıtıcıya ihtiyacınız yok. Isıtıcı kullanılması gereken zamanda zaten diyapozda oluyorlar ama illaki alacağım derseniz Ankaracanlıyem hazır olarak satıyor, canlı yem ve pedi aynı anda alarak kargo parasından tasarruf da etmiş olursunuz .
Azıcık uğraşla 2 katı boyutunda olan yarı fiyatına alınabiliyor. Birazcık uğraşın zararı olmaz diye düşünüyorum.