Karınca için yer yaptım sıkıntı olur mu?

Rockcay

Yumurta
Üye
Arkadaşlar, bu şekilde Messor’lar için alan yaptım. 1 kraliçe, 2 işçi yeni çıktı ama sayı yarına büyük ihtimalle 5-6 olacak. Bu alan onlar için nasıl olur sizce?

Taş ve elenmiş toprak kullandım.

Bir öneriniz var mıdır?

Ekli dosyalar

• IMG_4163.jpeg
    IMG_4163.jpeg
    52.5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_4161.jpeg
    IMG_4161.jpeg
    79.6 KB · Görüntüleme: 18

Aras_Arkın

Yumurta
Üye
Gayet güzel ama gün geçtikçe daha fazla işçi olacağı için o işçiler doğana kadar yeni bir alan oluşturabilirsin ama dikkatli ol çünkü kraliçeyi oraya taşırken strese girip yumurtaları yiyebilir haberin olsun

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Tüpte beslemek zor olana kadar outworld bağlamayın. Fazla alan hem stres yaratır hem de işçiler nanitik olduğundan hiçbiri keşfe çıkmaz.

Rockcay

Yumurta
Üye
Tüpte beslemek zor olana kadar outworld bağlamayın. Fazla alan hem stres yaratır hem de işçiler nanitik olduğundan hiçbiri keşfe çıkmaz.
Tüpte su çok az kaldı başka tüp olmadığı için böyle birşey yapmak zorunda kaldım ne olacak bende bilmiyorum ama umarım ölmezler 😅

Gayet güzel ama gün geçtikçe daha fazla işçi olacağı için o işçiler doğana kadar yeni bir alan oluşturabilirsin ama dikkatli ol çünkü kraliçeyi oraya taşırken strese girip yumurtaları yiyebilir haberin olsun
Şuanlık sıkıntı yok gibi bir kaç gün deneyeyim olumsuz bir durum olursa yeni tüpe geçireceğim mecbur