Elimde şu an hiçbir şey yok. Test tüplerini bulamıyorum. Bulsam da kraliçeyi nereden bulacağımı bilmiyorum. Yaşım küçük olduğundan satın alacak bütçem de yok. Ne yapmalıyım?
Pek bi bütceye gerek yok aslında, internetten tüp alma şansınız varmı?Elimde şu an hiçbir şey yok. Test tüplerini bulamıyorum. Bulsam da kraliçeyi nereden bulacağımı bilmiyorum. Yaşım küçük olduğundan satın alacak bütçem de yok. Ne yapmalıyım?
Test tüpü yerine enjektör kullanabilirsin. Kraliçeyi sezon bitmeden etraftaki park bahçe vs. yerlere bakabilirsin.Elimde şu an hiçbir şey yok. Test tüplerini bulamıyorum. Bulsam da kraliçeyi nereden bulacağımı bilmiyorum. Yaşım küçük olduğundan satın alacak bütçem de yok. Ne yapmalıyım?
maalesef ailem biraz katı bu durumlardaPek bi bütceye gerek yok aslında, internetten tüp alma şansınız varmı?
yakın çervem tamamen betonermi alan parklara baktım ama bulamadımTest tüpü yerine enjektör kullanabilirsin. Kraliçeyi sezon bitmeden etraftaki park bahçe vs. yerlere bakabilirsin.
Belli koşullarda bakarsan denk gelirsin yani nemli havalarda yağmurdan sonra gibi. Eğer park bahçeler yoksa kaldırımların arasında da karınca bulman mümkün yine yağmurdan sonra bakarsan.yakın çervem tamamen betonermi alan parklara baktım ama bulamadım
anladım yarın yeniden aramaya çıkarım işten sonra ama bulsamda cam tüpü nerden bulucamBelli koşullarda bakarsan denk gelirsin yani nemli havalarda yağmurdan sonra gibi. Eğer park bahçeler yoksa kaldırımların arasında da karınca bulman mümkün yine yağmurdan sonra bakarsan.
Cam tüp şart değil enjektör şırıngadan da yapabilirsiniz test tüpünü.anladım yarın yeniden aramaya çıkarım işten sonra ama bulsamda cam tüpü nerden bulucam
peki koloni büyüdüğünde ne yapacağım ve neyle besleyeceğimCam tüp şart değil enjektör şırıngadan da yapabilirsiniz test tüpünü.
Koloni büyüdüğünde test tüpü almanız gerekebilir. Beslemeyi de türe göre yapabilirsiniz. Mesela messorlar genel olarak tahıl tüketirler. Farklı türlerinde farklı besinleri oluyor ama çok fazla çeşit olmuyor. Ulaşılabilir şeyler genel olarak. Protein için un kurdu yerine haşlanmış yumurta beyazı verebilirsiniz mesela.peki koloni büyüdüğünde ne yapacağım ve neyle besleyeceğim
peki cam tüpü internet dışında nerelerde bulabilirim kırtasiye ve eczanelere baktım ama yoktuKoloni büyüdüğünde test tüpü almanız gerekebilir. Beslemeyi de türe göre yapabilirsiniz. Mesela messorlar genel olarak tahıl tüketirler. Farklı türlerinde farklı besinleri oluyor ama çok fazla çeşit olmuyor. Ulaşılabilir şeyler genel olarak. Protein için un kurdu yerine haşlanmış yumurta beyazı verebilirsiniz mesela.
hangi ilde yaşıyosunpeki cam tüpü internet dışında nerelerde bulabilirim kırtasiye ve eczanelere baktım ama yoktu
orduhangi ilde yaşıyosun
bazı kırtasiye eczanelerde oluyor okuldan rica edeni bile gördüm istersen büyük enjektörler oluyor onları da sorabilirsin aynı zamanda ileriki zamanlarda düşünürsün geri kalanını öyle kraliçe bulduğun gibi bir anda çoğalmıyolar zaten
maalesef okulu bıraktım ve genelde ordudaki okularda kimya derslerinde fazla deney yapılmıyor altınordu ilçesinin tamamında eczane ve kırtasiyeleri gezdim ama bulamadım enjektör fikri mantıklı sonuç o olucak gibibazı kırtasiye eczanelerde oluyor okuldan rica edeni bile gördüm istersen büyük enjektörler oluyor onları da sorabilirsin aynı zamanda ileriki zamanlarda düşünürsün geri kalanını öyle kraliçe bulduğun gibi bir anda çoğalmıyolar zaten
kraliçe bulmak bir tık zor olabilir orduda yağmur fazla oluyor yağmurdan sonra nemin fazla olduğu ve güneşin olduğu zamanlarda kaldırımlara parklara vs bakarsan şansın artarmaalesef okulu bıraktım ve genelde ordudaki okularda kimya derslerinde fazla deney yapılmıyor altınordu ilçesinin tamamında eczane ve kırtasiyeleri gezdim ama bulamadım enjektör fikri mantıklı sonuç o olucak gibi
zamanım aşırı kısıtlı sadece 1 saat dolaşabiliyorum ama bakacağım tekrardankraliçe bulmak bir tık zor olabilir orduda yağmur fazla oluyor yağmurdan sonra nemin fazla olduğu ve güneşin olduğu zamanlarda kaldırımlara parklara vs bakarsan şansın artar
yarın yağmurdan sonra bi bakzamanım aşırı kısıtlı sadece 1 saat dolaşabiliyorum ama bakacağım tekrardan
yanıma bi şırınga alayım belki bulurumyarın yağmurdan sonra bi bak