Karınca Hobisinde Yeniyim

Yavuzcan54

Yumurta
Üye
Merhabalar hobide yeniyim ilk kraliçemi satın almak değilde kendim bulmak istiyorum, Sakarya'da yaşıyorum bu bölgede uçuşlar ne zaman oluyor ve yakalarken nelere dikkat etmem gerekiyor ve nerelerde bulabilirim bilgilendirirmisiniz, şimdiden teşekkürler herkese iyi hobiler dilerim.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Sakarya'da değilim ama çarşamba günü hava nemli, sıcak ve az rüzgarlı, yani güzel denebilecek seviyede. Çarşamba günü bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Yavuzcan54

Yumurta
Üye
Sakarya'da değilim ama çarşamba günü hava nemli, sıcak ve az rüzgarlı, yani güzel denebilecek seviyede. Çarşamba günü bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim , peki ararken nelere dikkat etmem gerekiyor , nerelerde bulabilirim , birde çiftleşmiş olduğunu nasıl anlayabilirim.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Ararken aslında pek bir şeye dikkat etmeniz gerekmiyor. Park, yürüyüş yolları, ormanlık alanlar vb. birçok yerde bulabilirsiniz. Hayat ayrıntılarda saklı. Doğa gözü önemli o da çok gezerek doğayla iç içe olursak oluyor. Çiftleşmiş olan prensesler kanatlarını dökerler ve yuva bulmak için gezinirler. Böylelikle kolaylıkla döllenmiş olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bulursanız fotoğrafını atmayı unutmayınız. Keyifli hobiler dilerim.

EfeAkkurt-_-

Larva
Üye

Yavuzcan54

Yumurta
Üye
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler, bulduğum zaman buraya fotoğrafını atarım.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bekliyoruz. Güzel türler bulursunuz umarım:)

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Merhabalar hobide yeniyim ilk kraliçemi satın almak değilde kendim bulmak istiyorum, Sakarya'da yaşıyorum bu bölgede uçuşlar ne zaman oluyor ve yakalarken nelere dikkat etmem gerekiyor ve nerelerde bulabilirim bilgilendirirmisiniz, şimdiden teşekkürler herkese iyi hobiler dilerim.
Sakarya’dayım ben ve manyak uçuş var şu an, nerede oturuyorsunuz?

sprintleader

Yumurta
Üye
Nem %40 sıcaklık 20°C nin üstünde ise muhtemelen uçuş olur