karınca hakkında

efe1320

Yumurta
Üye
lasius kraliçesi buldum 2 gün önce bugun baktım hemen yumurtlamış karınca nezaman çıkar bide formica işcisi 5 7 gün arasıdır bende hiç yumurtlamamış ve suyu tıkıyan pamugun bi tarafını biraz delmiş komple pamugu delmez demi bide niye stresemi girmiş kaç günde bir bakmalıyım formicaya bide canlı yem yerine hayvanlara yumurta beyazı arada salamla beslesem olurmu

efekan

Nanitik
Üye
lasius kraliçesi buldum 2 gün önce bugun baktım hemen yumurtlamış karınca nezaman çıkar bide formica işcisi 5 7 gün arasıdır bende hiç yumurtlamamış ve suyu tıkıyan pamugun bi tarafını biraz delmiş komple pamugu delmez demi bide niye stresemi girmiş kaç günde bir bakmalıyım formicaya bide canlı yem yerine hayvanlara yumurta beyazı arada salamla beslesem olurmu
Lasius kraliçesi 2 ay gibi bir sürede ilk işçisini çıkartır. Formica işçisi de yumurtlamaz. Hem erkek, hem kısır, hem de işçi olduğu için.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Lasius kraliçesi 2 ay gibi bir sürede ilk işçisini çıkartır. Formica işçisi de yumurtlamaz. Hem erkek, hem kısır, hem de işçi olduğu için.
Bide saydığınız besinler ile besleme yapabilirsiniz.

Seyahatname

Yumurta
Üye
Elinizde canlı yem yoksa kısa bi süre yumrtayı ve salamı gibi bişeyler verebilirsiniz kıymada verilebilir ama bunlar da bi zaman dayandırır yani 3 4 hafta işçiler dayanır sosis salam v.b ama canlı yeme geçmenixi tavsiye ediyorum iyi günler

efe1320

Yumurta
Üye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bide saydığınız besinler ile besleme yapabilirsiniz.
formica biraz geçmi yumurtlar

FurkanYüksel

Larva
Üye
bende 3 formica var bulduğum gün yumurtladılar üstelik onlara 2 günde bir bakıyorum strese girmiyoyorlar