Karınca ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokdenizz

Nanitik
Üye
Dostum bak senle münakaşaya ne girmek nede uzatmak istiyorum fark bulmama gerek yok attığın fotoğraflar aynı ilandaki ve buraya attığın fotoğraf aynı ikisindede outworlde bağlanan hortuma bakarsan aynı yerde aynı karınca duruyor

Sen gerçekten aranıyorsun büyük ihtimallede küçüksün saçma sapan hala daha inatlaşıyorsun

Ekli dosyalar

• IMG_20250505_202828.jpg
    IMG_20250505_202828.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250505_202758.jpg
    IMG_20250505_202758.jpg
    22.9 KB · Görüntüleme: 16

SaganKam

Larva
Üye
Dostum bak senle münakaşaya ne girmek nede uzatmak istiyorum fark bulmama gerek yok attığın fotoğraflar aynı ilandaki ve buraya attığın fotoğraf aynı ikisindede outworlde bağlanan hortuma bakarsan aynı yerde aynı karınca duruyor

Sen gerçekten aranıyorsun büyük ihtimallede küçüksün saçma sapan hala daha inatlaşıyorsun
birader sen bana bir suçlama yöneltiyorsun. burada mesele aynı olup olmamasının bir önemi yok onu anlatıyorum. ortadakini satmak isteyip sağdakini çekip koysam ne değişir 3üde aynı zaten spesifik detay sorulursa koloninin alışkanlığı ile ilgili dediğin doğru. her hangi bir ürün alacağın zaman sana gönderecekleri ürününün fotosunu mu koyuyorlar oraya örnek bir tanesini koyuyorlar. bana dışardan işçi ekleyip satacaksın diyorsun bunu nerden çıkardın diyorum fotolar aynı diyorsun. çünkü 3 kolonim var 3üde aynı şekilde birine ekleme yapmayı düşünüyorum birini satmayı. senin için çok kolay sanırım suçlamak birini. iki foto arasında 18 saat var karıncaları konumundan bulman baya mantıklı

gokdenizz

Nanitik
Üye
Fotoğraflar bire bir aynı atıyosun fotoyu diyosun ki buna karınca ekleyebilir miyim sonra olmaz diyorlar yumurta ekle o zaman diyosun bulayım doğadan yuva bozayım yumurta ekleyeyim olabilir farklı görüşler sıkıntı yok
Sonra aynı fotoğrafı satılık olarak sarı siteye yüklüyorsun burda kusura bakmada kim olsa benim gibi düşünür sonradan yok üç kolonim var hepsi aynı bilmem ne diyosun fotoğraftaki farkı bul diyosun al sana atıyorum kanıt olarak bire bir aynı olduğunu nedense üç kolonide bu arada elli işçili hepsi bir buçuk senelik hepsi aynı hepsi gelişmiyor ya zaten gelişmeyen koloniyi satıp milleti kandırman bile doğru bir davranış değil sen böyle devam et sensin haklısın

SaganKam

Larva
Üye
Fotoğraflar bire bir aynı atıyosun fotoyu diyosun ki buna karınca ekleyebilir miyim sonra olmaz diyorlar yumurta ekle o zaman diyosun bulayım doğadan yuva bozayım yumurta ekleyeyim olabilir farklı görüşler sıkıntı yok
Sonra aynı fotoğrafı satılık olarak sarı siteye yüklüyorsun burda kusura bakmada kim olsa benim gibi düşünür sonradan yok üç kolonim var hepsi aynı bilmem ne diyosun fotoğraftaki farkı bul diyosun al sana atıyorum kanıt olarak bire bir aynı olduğunu nedense üç kolonide bu arada elli işçili hepsi bir buçuk senelik hepsi aynı hepsi gelişmiyor ya zaten gelişmeyen koloniyi satıp milleti kandırman bile doğru bir davranış değil sen böyle devam et sensin haklısın
sana bu son yazım. gelişmiyor demedim yavaş ilerliyor dedim. bana sorduğu zaman kaç zamandır 50 işçi vs o zaman bilgisini alacak ki messor için 1,5 yıl da 50 işçi az mı çok mu bilmiyorum belki normaldir de. bir iftira daha attın gelişmiyor dedin dedin hayır yavaş ilerliyor dedim

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmayın bence.Arkadaş yanlış birşey yapıyorsa da günahı vebali onun boynuna.Burdan gören arkadaşlar zaten satın alım yapmayacaktır.Bana göre canlıda herhangi birşey olmasa bile satmayı yanlış buluyorum.Arkadaş yanlış yapıyor olsa bile buna onu anlatamazsınız çünkü o sizin gibi hissetmiyor büyük ihtimalle.Kendinizi yormayın yani boş yere.Konu mesajlara kapatılırsa iyi olur daha fazla kirlenmesin forum gereksiz şeylerle.(Yanlış anlamayın arkadaşlar sizlere bir lafım yok)Siz gereken cevabı vermişsiniz.Eklemenin neden zararlı olduğunu veya neden yapılmaması gerektiğini daha da uğraşmayın. @SaganKam ama burdan tavsiye almak için yazmışsınız ve o tavsiyelere karşı çıkıp bildiğinizi yapmanızda saçma.Madem bildiğiniz şekilde yapacaksanız neden tavsiye almak için yazıyorsunuz?

creal

Media
Üye
sana bu son yazım. gelişmiyor demedim yavaş ilerliyor dedim. bana sorduğu zaman kaç zamandır 50 işçi vs o zaman bilgisini alacak ki messor için 1,5 yıl da 50 işçi az mı çok mu bilmiyorum belki normaldir de. bir iftira daha attın gelişmiyor dedin dedin hayır yavaş ilerliyor dedim
Arkadaşlar @waynhen hocamında dediği gibi, konuyu uzatıp ana sayfaya düşürmeyin. Gerekirse özelden tartışın lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...