Arkadaşlar messor kraliçenin bulunduğu tüp yaklaşık 1,5m den düştü ,tüp kırıldı kraliçe dışarı çıktı hemen yeni tüpe aldım fakat bu onu cok strese soktu değilmi şuan ne yapmalıyım?
Hocam en iyisi beklemek tüpünü hazırla başka yapabileceğin bir şey yok 1 hafta boyunca hiç bakma toparlarArkadaşlar messor kraliçenin bulunduğu tüp yaklaşık 1,5m den düştü ,tüp kırıldı kraliçe dışarı çıktı hemen yeni tüpe aldım fakat bu onu cok strese soktu değilmi şuan ne yapmalıyım?
Yumurtası varsa transfer et kürdanla eğer yoksa yeni tüp hazırlayıp beklemek en iyi seçenek hocam.Arkadaşlar messor kraliçenin bulunduğu tüp yaklaşık 1,5m den düştü ,tüp kırıldı kraliçe dışarı çıktı hemen yeni tüpe aldım fakat bu onu cok strese soktu değilmi şuan ne yapmalıyım?
Hasar almadi eminim fakat tam yumurtlama zamanıydı simdi çok kötü oldu birde daha ilk kraliçem 😫Arkadaşların dediklerini uygula ama epeyce bir süre rahatsız etme.Zaten zarar gördüyse ölür bişey yapamazsın.Yaşarsa ne mutlu.
Sorun olmaz hocam. Yeni bir tüp hazırlayın bekleyin illaki yumurtlayacakdır.Hasar almadi eminim fakat tam yumurtlama zamanıydı simdi çok kötü oldu birde daha ilk kraliçem 😫
Hocam öyle duruyor ama içten zarar alabiliyo.Benim aynı olayı yaşadığım bı tetramorium vardı gitti.Hasar almadi eminim fakat tam yumurtlama zamanıydı simdi çok kötü oldu birde daha ilk kraliçem 😫
Yaşayacaz görecez umarım iyidirHocam öyle duruyor ama içten zarar alabiliyo.Benim aynı olayı yaşadığım bı tetramorium vardı gitti.