Karinca dönüşüm

minikarinca

Yumurta
Üye
Iyi hobiler
Bugün baktığımda yumurtaların hareket ettigini hatta nerdeyse hatlarının belli oldunu gördüm tahmini olarak dönüşüm ne zaman tamamlanir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Turu messor

Son düzenleme:

Spry_mrs

Yumurta
Üye
Iyi hobiler
Bugün baktığımda yumurtaların hareket ettigini hatta nerdeyse hatlarının belli oldunu gördüm tahmini olarak dönüşüm ne zaman tamamlanir

Turu messor
Böyle konular açmak mantıksız bazı yumurtalar 1ayda çıkar bazıları 2-3ayda bunu tahmin etmek imkansız fotosu bile yok

kylorenn2891

Yumurta
Üye
Yumurtaların pupa aşamasına geçmiş anladığım kadarıyla. Tam emin olmasam da hatırladığım kadarıyla 2-3 hafta diye biliyorum pupa evresinin bitmesi.

Son düzenleme:

Bora

Larva
Üye
Yumurtaların pupa aşamasına geçmiş anladığım kadarıyla. Tam emin olmasam da hatırladığım kadarıyla 2-3 hafta diye biliyorum pupa evresinin bitmesi.
Arkadaşın anlattığı aşama pupa evresinide geçmiş iskeleti oluşmuş karıncaların o yüzden ben şahsen Max 1 haftaya çıkar diye yorumladım

Iyi hobiler

Turu messor
Ama 1 haftaya çıkacak ilk çıktığında hemen yem vermeliyim diye 2-3 günde bir açıp bakmayın. Öyle birşey yaparsanız bu kadar beklediğiniz zaman boşa gider. Zaten ilk işçi hemen bugün bile çıksa karıncaların 2 hafta aç kalma potansiyelleri var o yüzden ilk işçi 1 hafta aç kalsa birşey olmaz siz 1 hafta her zamanki gibi bekleyin