Karınca Çiftliğim Mobil Uygulaması

avare

Larva
Üye
Kendim kullanmak adına basit bir uygulama yaptım arkadaşlar. Kullanmak isteyen olursa atabilirim. Sadece Android'de çalışıyor maalesef.

Frew

Yumurta
Üye
Hangi dil le yazdınız Flutter mı Java mı

avare

Larva
Üye
Kodular ile oluşturdum hocam. Hızlı bir şekilde kullanmak adına.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Virüstotal gibi virüs tarama sonuçlarını konuya eklemeden dosyayı paylaşmayın derim. Uygulamadan birkaç görsel de eklerseniz konuya bilgilendirici olacaktır.

Mssr

Pupa
Üye
Dosya paylaşımı yasaktır arkadaşlar.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Dosya paylaşımı yasaktır arkadaşlar.
Bu dediğinize göre STL dosyaları paylaşmak da yasak olmalı. Forum kurallarında (https://karincaciftligim.com/help/terms/) "Yasa dışı herhangi bir içeriği forumda yayınlamak kesinlikle yasaktır. Yasa dışı yazılım warez, null, crack, serial vb. ve müzik mp3, video klip vb. paylaşımı yapan üyelerin hesapları pasif hale getirilir." yazıyor.

Bu durumda uygulama yaptığını söyleyen arkadaşımız uygulmayı tanıtmaya yönelik video, ekran görüntüleri ve virüs tarama sonucu ekleyerek dosyayı paylaşabilir. Sonuç olarak uygulamayı indirmekten doğabilecek herhangi bir sorundan uygulama yapımcısı ve indiren üye sorumludur.

Link paylaşmak ile ilgili husus, kurallar bölümü dışında moderatörlere ayrı bir şekilde bildirildiyse yorumum yok sayılabilir.

esma_amyr

Yumurta
Üye
Google uygulamasından Karınca Çiftliğim web sitesine bastıktan sonra açılan sayfada en üst sağda çıkan üç noktaya tıklayıp seçeneklerden 'ana ekrana ekle' ye basarsanız telefonunuzun ana ekranında web sitesine kısayol oluşturuluyor. Uygulama gibi oradan kullanabilirsiniz. ( Android kullanıyorum. Diğer işletim sistemlerinde de geçerli olur mu, bir bilgim yok.)