Hmm, belki 2 koloni tek yuva deneyebilir 2 farklı cinsi veya türü arada şeffaf bir duvar olan plastik bir formicariumda baksa efsane olur yabancı Bi içerikçi yapmıştı messor barbarusla structor yan yanaydı ama birbirlerine geçmiyorlardı, ve gene aynı kanal messorle campoyuda aynı sistemle bakmıştı renkler falan çok güzel gözüküyordıKanalda görmek istediğimiz canlıları veyahut da içerikleri buraya yazalım tuğkan abi görürse fikir sahibi olur belki he?hazır kanal tekrar aktifken @Elraen
Belki bahçenden büyük sürüngenler çıkar😂 abi çok iyi içerik olur diye düşünüyorum savannah veya tegu gibi büyük sürüngenler çeksen.Kanalda görmek istediğimiz canlıları veyahut da içerikleri buraya yazalım tuğkan abi görürse fikir sahibi olur belki he?hazır kanal tekrar aktifken @Elraen
bence vardır iyi baksa bulur aslındaTuğkan abi bahçeden bi albino yılan çıkartsa fena olmaz aslında bahçesinde olur mu bilemiyorum
bazı canlılar yasaklı olduğu için bu konuda sıkıntı olabilir fakat, neyin yasaklı neyin serbest olduğunu bilen kişiler önerilerde bulunursa eğer işe yarayabilir.Kanalda görmek istediğimiz canlıları veyahut da içerikleri buraya yazalım tuğkan abi görürse fikir sahibi olur belki he?hazır kanal tekrar aktifken @Elraen
abi avrupa vatandaşlığım var seni götürelim hollanda mantık evliliği boşa beni orda takıl çek rahat rahat