Karınca Çiftliğim kanalına içerik önerisi

Atomkarınca

Yumurta
Üye
Kanalda görmek istediğimiz canlıları veyahut da içerikleri buraya yazalım tuğkan abi görürse fikir sahibi olur belki he?hazır kanal tekrar aktifken @Elraen

Freux

Yumurta
Üye
Geniş çaplı türkiyedeki karınca türlerinden bahsedilenebilir.

SadAntComando

Yumurta
Üye
Kanalda görmek istediğimiz canlıları veyahut da içerikleri buraya yazalım tuğkan abi görürse fikir sahibi olur belki he?hazır kanal tekrar aktifken @Elraen
Hmm, belki 2 koloni tek yuva deneyebilir 2 farklı cinsi veya türü arada şeffaf bir duvar olan plastik bir formicariumda baksa efsane olur yabancı Bi içerikçi yapmıştı messor barbarusla structor yan yanaydı ama birbirlerine geçmiyorlardı, ve gene aynı kanal messorle campoyuda aynı sistemle bakmıştı renkler falan çok güzel gözüküyordı

Yusuf

Yumurta
Üye
Tuğkan abi bahçeden bi albino yılan çıkartsa fena olmaz aslında bahçesinde olur mu bilemiyorum :D

Kaaaan

Yumurta
Üye
Belki bahçenden büyük sürüngenler çıkar😂 abi çok iyi içerik olur diye düşünüyorum savannah veya tegu gibi büyük sürüngenler çeksen.

Elraen

Kraliçe
Yönetici
Yönetici
Ekip
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
can8351.jpg

SherLocked

Pupa
Üye
Abi yazlık gibi bir yerde besle orayı nerden bilecekler giderken kılık değiştirirsin.

EgzotikHane

Larva
Üye
Aslında Türkiyede olan 2 tane tarantula türü var bunlardan bahsetse fena olmaz hem Türk insanıda bilgilenmiş olur.

Barış Eti

Larva
Üye
Türkiye'de yasal olan fat tail gecko serisi yapılabilir.

Son düzenleme:

cinar5817

Yumurta
Üye
@Elraen Fat Taill Gecko üretimi! ilk zamanlardaki leopard üretimi gibi çogalt abi leoparda baksan anlamazlar ztaen çok :)

bulutsensei

Nanitik
Üye
bazı canlılar yasaklı olduğu için bu konuda sıkıntı olabilir fakat, neyin yasaklı neyin serbest olduğunu bilen kişiler önerilerde bulunursa eğer işe yarayabilir.

Vulphean

Yumurta
Üye
Keşke akrepler yasal olsa şahsen akrep türlerini tuğkan abiden dinlemeyi çok isterdim 🤍

Krgcberat

Yumurta
Üye
Dev Afrika Salyangozlarıyla ilgili videolar olsa guzel olurdu. Herkesin keyif alıcağını düşünüyorum.