Kanatlı bir dişi karınca buldum nasıl çiftleştirebilirim
başka bir yerde aynı türden sağlıklı bir prens bulup aynı kavanozda beklet. Muhtemelen olucaktır.Kanatlı bir dişi karınca buldum nasıl çiftleştirebilirim
Çok zor değil mi onu yapması bence bekle yumurta verir muhtemelen vermez ise tekrar doğaya sal yeni Kraliçe bulursun rahatbaşka bir yerde aynı türden sağlıklı bir prens bulup aynı kavanozda beklet. Muhtemelen olucaktır.
Bence yapay çiftleştirme zor ve sağlıklı çiftleşme olurmu bilmiyorum ama denenebilir.Kanatlı bir dişi karınca buldum nasıl çiftleştirebilirim
1 kraliçeye 4 erkek olursa uygun olurKanatlı bir dişi karınca buldum nasıl çiftleştirebilirim
Bulduğun kanatlı kraliçe muhtemelen döllenmiştir zaten benim 3 kanatlı karıncam var 3 üde yumurtaya sahip bekleyerek anlayabilirsinKanatlı bir dişi karınca buldum nasıl çiftleştirebilirim
Doğaya sal ve yeni kraliçe bul bir patikada sabah erken saatlerde yada akşam saatlerinde 100 metre yürüsen rahat 10 tane bulursunKanatlı bir dişi karınca buldum nasıl çiftleştirebilirim
arkadaş çiftleştirmeyi sormuş. Zor olması ayrı bir konu ama bencede kraliçenin döllenip döllenmediğine karar verip yeni kraliçeler araması çok daha kolay.Çok zor değil mi onu yapması bence bekle yumurta verir muhtemelen vermez ise tekrar doğaya sal yeni Kraliçe bulursun rahat